SWIM MUIDEN

7 september 2024

Tussenstand €54.094

257 Deelnemers

2.102

Donaties

34

Teams

Swim to Fight Cancer Muiden

Doe met ons mee op zaterdag 7 september en zet jouw onmacht om in kracht. Zwem mee en haal donaties op bij familie, vrienden, collega's en buren, zodat we gezamenlijk baanbrekend kankeronderzoek mogelijk kunnen maken. Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is!
We gaan het water in bij de KNZ&RV in Muiden, aan de overkant van het Muiderslot. Een prachtige route van 1000, 2000 of 4000 meter voor volwassenen en 500 of 1000 voor kids en junioren. Ook gaan we samen trainen, 2 zwembadtrainingen en 4 open water trainingen. De trainingen zelf zijn al super gezellig en heel leerzaam. Doe ook mee, samen met je buurman, vriend(in), hockeyteam of collega's!

Bestel bij The Cool Market en steun kankeronderzoek

The Cool Market steunt onze Swim in Muiden. Van iedere maaltijd die wordt verkocht gaat 20% als donatie naar de Swim in Muiden. Bij de Cool Market bestel je ingevroren maaltijden van de lekkerste restaurants. Zodat jij altijd lekker eten op tafel hebt. 
Bestel vandaag nog op The Cool Market en gebruik de code: SWIMMUIDEN24

  

De donaties gaan naar...

Met de opbrengsten van Swim to Fight Cancer wordt baanbrekend onderzoek naar kanker gefinancierd Houd deze website in de gaten voor meer informatie omtrent de naam van het onderzoekscentrum en waar het onderzoek zich op richt.

Onderzoek is hard nodig. Nog steeds krijgen zo'n 14 mensen per uur de diagnose kanker, dat zijn meer dan 300 mensen per dag. We weten dat onderzoek werkt; de kans dat iemand vijf jaar na diagnose nog leeft is in de afgelopen vijftig jaar met maarliefst 90% gestegen. We zijn er alleen nog niet. Daarom hebben we jouw hulp hard nodig. Kom jij ook in actie? Via de buttons hieronder kun je meer lezen over het onderzoek of een donatie doen. Bedankt voor je betrokkenheid!

Zij gingen je voor...

"Door met een team uit het ziekenhuis mee te doen aan een Swim doe je iets met z’n allen. Je gaat samen geld ophalen, trainen, en daar krijg je energie van. Perfecte teambuilding, dus, en belangrijk voor kankeronderzoek!''

Hans Westgeest - Oncoloog-internist Amphia

"Al jarenlang zet ik me in voor Swim to Fight Cancer. Zolang kanker nog een dodelijke ziekte is, is niet meedoen immers geen optie. Kortom; Love Life! Fight cancer." 

Joost de Koning - Partner EJP Accountants & Adviseurs

"Ik ben na mijn ziekte ook meer mijn hart gaan volgen. Ik geniet oprecht van elke dag en inspireer anderen graag dit ook te doen. Ik draag mijn steentje bij aan meer onderzoek en vond het extra bijzonder om samen met mijn behandelend arts mee te doen."

Rosa Kelly - Plezier & relatie coach

Steun een deelnemer

Social media

Onze sponsoren

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan eens per kwartaal nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail