Programma

Het wordt een hele leuke dag met een vol programma. Om 11.30 springen 150 junioren de Vecht in en vanaf 13.30 uur ruim 400 volwassenen. Kom vooral kijken en alle deelnemers aanmoedigen! Tijdens de dag zullen diverse Dj's en zangers optredens verzorgen in Boom en Bosch. Ook zijn er bandjes langs de route en een hele leuke verrassingsact op het keerpunt op de Vecht na 1000 meter. Er zijn op het terrein standjes van veel horeca gelegenheden in Breukelen. Daar kan wat gegeten en gedronken worden en een deel van deze opbrengst gaat ook weer naar Fight cancer.

Verkeer & Vecht

Op 2 september zijn een aantal straten afgesloten om het voor alle bezoekers die komen aanmoedigen zo veilig mogelijk te houden. Zo zullen de Brugstraat, de Herenstraat (tussen Hazeslinger en Straatweg), het Zandpad (langs route van de Swim) en Gunterstein afgesloten zijn voor verkeer. Ook de Vecht zal tijdelijk worden
afgesloten voor al het vaar-verkeer (tussen 11.30 en 13.00 uur en tussen 13.30 en 15.30 uur). De organisatie snapt dat het best vervelend kan zijn als je toevallig gaat varen op de Vecht. Er is geprobeerd zoveel mogelijk mensen hierover te informeren, hopelijk begrijpt iedereen dat het onmogelijk is om te varen als er in de Vecht door 550 mensen gezwommen wordt. Voor exacte tijden van de afzettingen houd deze pagina in de gaten.