Zwemkleding

Swim to Fight Cancer Dordrecht vind dit jaar voor de 5e keer plaats en dat kunnen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan!

Daarom hebben we speciaal voor deze jubileum editie, in samenwerking met Power Swim, super mooie badpakken, zwembroeken en handdoeken ontworpen!

Helemaal in stijl van Swim to Fight Cancer Dordrecht met een prachtige skyline van Dordrecht. Perfect om bijvoorbeeld tijdens de City Swim in de zwemmen maar ook voor iedereen die niet mee doet maar toch een steentje bij wil dragen aan deze editie. 25% van de opbrengst gaat namelijk rechtstreeks, als donatie, naar Swim to Fight Cancer Dordrecht! Hoe tof is dat?!

De badpakken, zwembroeken en handdoeken zijn te bestellen via https://www.powerswim.nl en zijn zowel in kindermaten als in volwassen maten verkrijgbaar. De badpakken en zwembroeken vallen klein en kunnen het beste een maat groter besteld worden. De badpakken voor volwassenen hebben een rits aan de achterkant.

Bestellingen kunnen tot 10 augustus worden gedaan en worden 30 augustus aan ons geleverd waarna ze afgehaald kunnen worden.

Omdat het om speciaal voor ons ontworpen exemplaren gaat is het helaas niet mogelijk om bestelde artikelen te retourneren of te ruilen. Daarom is het tijdens Swim to Fight Cancer 078 Zwemtraining van 31 juli en 7 augustus ook mogelijk om de badpakken en zwembroeken te passen.