Programma

Programma

12.00 uur - Opening

12.15 uur - start kids 250 en 500 meter

14.00 uur - start waves 1.000 meter

15.15 uur - start waves 1.500 meter

17.30 uur - start waves 2.500 meter

19.00 uur - afsluiting en bekendmaking voorlopige opbrengst

Inschrijfbalie

De inschrijfbalie is vanaf 10:30 uur geopend.
Zorg dat je 1 uur voordat je het water ingaat ingeschreven staat bij de inschrijfbalie. In tegenstelling tot voorgaande jaren dien je alleen je legitimatie (paspoort/ID/Rijbewijs) mee te nemen, zonder legitimatie kun je niet zwemmen. Bij de inschrijving via onze website heb je namelijk al akkoord gegeven voor de ‘vrijwaringsverklaring inzake aansprakelijkheid’.

Na controle van je legitimatie ontvang je een tasje/goodiebag met onder andere een gekleurde en genummerde badmuts met een transponder voor de elektronische tijdwaarneming. Tevens hoor je in welke wave je bent ingedeeld en hoe laat je start.
LET OP: gebruik geen eigen of een badmuts van vorig jaar, onze veiligheidsprotocollen zijn mede afgestemd op de nummering van jullie badmutsen. Deze MOETEN dus gedragen worden.Verklaring eigen risico begeleider kind

Bij de inschrijfbalie ligt voor de begeleiders die tijdens de ‘Kids Swim’ willen mee zwemmen een formulier klaar wat moet worden ondertekend, zonder ondertekening van dit formulier mag de begeleider niet mee zwemmen.Live Muziek

De hele dag door live muziek van de band One Night Stand, Official Ukulele orchestra Dordrecht, DJ Denman en Roel Kant.

Foodtrucks en Vertier

Rondom het evenement kunnen bezoekers genieten van diverse foodtrucks. Ook voor de kinderen is er vermaak in de vorm van een springkussen en een knutseltafel.

Gezondheidsmarkt

Op de gezondheisdmarkt staan diverse instelingen die bezoekers kunnen informeren zoals SineFuma over stoppen met roken, Diëtisten Coörperatie Nederland informeert bezoekers over de BMI, vetpercentage en hoe dit positief te beïnvloeden is.

Result Laboratorium zorgt voor een team die suiker en cholesterol prikt en Stichting PAL Dordrecht laat zien hoe schadelijk zon eigenlijk voor je huid kan zijn en hebben een microscoop bij zich.

Bij MedPlus Fysiotherapie en Sport kunnen bezoekers terecht met alle vragen op het gebied van bewegen o.a. klachten die de beweging beperken, chronische pijn klachten, revalidatie en leefstijlverbetering.

En natuurlijk ontbreekt Inloophuis Helianthus ook dit jaar niet. Hier vindt u alle informatie over de activiteiten die zij organiseren voor mensen met kanker en hun naasten.