Businessteams & sponsoren

Wij zijn trots op onze partners!
Om dit evenement mede mogelijk te maken, zijn we altijd opzoek naar sponsoren. Als sponsor van Swim to Fight Cancer kun je rekenen op veel toeschouwers en media-aandacht. Uiteraard omarmt en steunt de gemeente ook dit prachtige evenement. Jouw bedrijfsnaam mag hier niet ontbreken. Wij werken niet enkel met 'sponsorpakketten' omdat wij altijd zoeken naar de samenwerking, de win-win. Wij komen dan ook graag langs om onder het genot van een kop koffie te bespreken waar wij beiden blij van worden. 


Wil jij ook een partner van ons worden of meedoen als Business Team? Neem dan snel contact met ons op.

Door ‘in natura’ met verschillende organisaties samen te werken houden we de begroting zo laag mogelijk. Deze bedrijven, instellingen, verenigingen leveren diensten of producten en krijgen daar exposure voor terug. Deze diensten en producten variëren van broodjes en koffie, douches, podia, pontons, toiletten, drukwerk tot en met vervoer, kennis, verfrissingsposten en entertainment aan het parcours. Enfin, alles wat je kunt bedenken wat er voor een dergelijk evenement nodig is.
Deelname met een businessteam: een pakket t.b.v. 1 business teams à € 1250,- (ex. BTW). Dit team heeft dan maximaal 5 zwemmers en men krijgt een teamfoto met logo, vermelding op de website, regelmatige vermelding via social media.
Beschikbaar stellen aantal startbewijzen voor kinderen en/of teams zonder eigen financiële middelen, door organisatie geselecteerd of zelf aan te dragen.
Boeien met logo op parcours, plaatsen van spandoeken langs parcours, sponsoring in geld.

Onze sponsoren

Logo Dare2Tri Swim Breda