Smoel op de Stoel

Samen zetten we kanker buitenspel!

Swim to Fight Cancer BredaNAC Breda en NAC-Supportersvereniging slaan de handen ineen om aandacht te vragen voor kanker. Samen gaan we de actie Smoel op de Stoel organiseren, waarbij een foto van jouw smoel (of van een dierbare, vriend, familielid) op een stoel in het NAC-stadion wordt geplaatst. Op 1 februari 2021 speelt NAC Breda tegen Almere City FC en willen wij het gehele stadion vol krijgen met portretfoto’s, zodat het stadion ook in tijden van corona, weer eens vol kan zitten. Op deze manier vragen we aandacht voor kanker en voor al die mensen die nu met kanker te maken hebben. Met een Smoel op de Stoel steun je onderzoek naar kanker en zetten we samen kanker buitenspel!

Doe mee met Smoel op de Stoel!
Voor 15 euro heb je al een Smoel op de Stoel in het stadion. 11 euro hiervan gaat via Fight cancer rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding ten bate van kankeronderzoek. 4 euro draagt bij aan de kosten die worden gemaakt om jouw foto van de website naar het stadion te krijgen. En wil je meer doneren, dat mag natuurlijk altijd. En je foto kun je na deze actie weer terugkrijgen! Meedoen? Klik op de oranje button hieronder*.

Ik wil een Smoel op de Stoel (niet meer mogelijk)

Geen Smoel op de stoel maar wel een donatie willen doen? Klik dan op onderstaande button!

Ik wil doneren zonder Smoel op de Stoel

Onderzoek naar kanker blijft noodzakelijk!
Per jaar krijgen 118.000 mensen de diagnose kanker. In 2019 stierven ruim 45.000 mensen aan de gevolgen van kanker. Dagelijks overlijden nog steeds teveel mensen aan kanker. Door geld op te halen voor onderzoek dragen we bij aan het vergroten van de overlevingskansen van mensen met kanker. Door onderzoek ontdekken artsen eerder kanker in een vroeger stadium en kunnen ze daarbij ook effectievere behandelingen inzetten.

*Deze bijzondere actie loopt van 16 december 2020 tot en met 24 januari 2021.