Hoe werkt het? (let op: de inschrijving is gesloten)

filter_1

Stap 1:
Schrijf je in door hierboven op "Doe Mee!" te klikken.

filter_2

Stap 2:
Je ontvangt een eigen pagina op onze website. Maak deze pagina zo persoonlijk mogelijk (voeg een profielfoto en je verhaal toe). 

filter_3

Stap 3:
Vertel zoveel mogelijk mensen dat je meedoet aan Swim to Fight Cancer en vraag of mensen je voor jouw prestatie willen sponsoren. 

Foto Laura Dekker Swim Breda
Foto Irene Damming Swim Breda
filter_4

Stap 4:
Optioneel: maak een Family & Friends team aan waar al jouw naasten in mee kunnen zwemmen om zo samen het water in te gaan en meer geld op te halen voor onderzoek naar kanker.

filter_5

Stap 5:
Zorg dat je goed voorbereid bent. Ga bijvoorbeeld trainen van tevoren, zodat je jouw afstand zeker gaat halen. We organiseren ook gezamenlijke trainingen (data vind je onder voorbereiding), maar hou ook je mailbox in de gaten! 

filter_6

Stap 6:
Zwem samen met honderden andere mensen, zodat we gezamenlijk weer een stukje dichterbij onze wens kunnen komen: een wereld waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn!

Inschrijfgeld

Om deel te kunnen nemen aan Swim to Fight Cancer dien je inschrijfgeld te betalen. Met deze inschrijfgelden (en met sponsoren) maken wij het evenement mogelijk.

Iedere deelnemer aan Swim to Fight Cancer ontvangt: een badmuts (dragen is verplicht vanuit de organisatie), een handdoek, een welverdiende medaille én een toegangskaartje voor de thuiswedstrijd NAC - Top Oss op vrijdag 19 augustus. Verfrissingsposten en entertainment aan het parcours zorgen voor de nodige ondersteuning. We organiseren ook meerdere trainingen waaraan je kunt deelnemen.

Deelnemen kost 49 voor 16 jaar en ouder. Kinderen van 8 t/m 15 jaar betalen € 15.

Transparante geldstromen

Met 'transparantie' bedoelen we met name dat de totale opbrengst van Swim to Fight Cancer ten goede komt aan Stichting Fight cancer, op de volgende wijze: Swim to Fight Cancer kent twee geldstromen, gekoppeld aan twee bankrekeningen:

1. Inschrijfgelden en sponsorgelden uit de zakelijke markt: deze worden gebruikt voor de organisatie van het event en eventuele opstartkosten voor het komend jaar;

2. Donatiegelden: deze komen met aftrek van eventuele transactiekosten ten goede aan Stichting Fight cancer en gaan direct naar kankeronderzoek.

Na afloop van het evenement wordt het totale bedrag van de donaties openbaar gemaakt.

Inspanningsverplichting

Omdat we graag zoveel mogelijk geld voor onderzoek willen ophalen, hebben we een inspanningsverplichting bepaald van € 350 aan donaties per deelnemer. Voor kinderen is die inspanningsverplichting € 100 aan donaties. Vaak is een appje in je familie of vriendengroep al genoeg om de inspanningsverplichting te halen. Het gemiddelde dat door deelnemers van Swim to Fight Cancer wordt opgehaald is meer dan € 600 per persoon. Bekijk onder het kopje Fight cancer > donatietips, wat je kunt doen om zoveel mogelijk donaties op te halen.