Organisatie

Swim to Fight Cancer wordt georganiseerd door een lokaal kernteam, ondersteund door het landelijke team van Stichting Fight cancer. Maak hier kennis met het kernteam!

PROJECTLEIDER -

Davy Heijsteeg

Na twee jaar ervaring heb ik voor de nieuwe editie het stokje overgenomen als projectleider. Ik vind het een enorme eer om aan dit project mee te werken, omdat het gaat om een onderwerp waar iedereen mee te maken heeft. Helaas heb ik ook familie en vrienden verloren aan deze vrezelijke ziekte en wil ik samen mogelijk maken dat kanker geen dodelijke ziekte meer is. Zet jij je samen met mij en ons team in voor dit doel? 

Love life! 

PENNINGMEESTER -

John Heijsteeg

Met grote trots zet ik me in om de Swim Amstel te organiseren met een geweldig team.

Een sportief evenement met als doel: stil staan bij de dierbare die we helaas verloren zijn, genieten van de prestaties van alle deelnemers en een geweldig eindresultaat te behalen voor alle strijders om de 'Fight' vol te houden voor nu en in de toekomst.

Love Life, join us!

PROMOTIE -

Corné Timmer

Graag zet ik mij in de voor de Swim Amstel met een top team om er een geweldige dag van te maken. Wat is er mooier dan door te sporten geld op te halen voor belangrijk onderzoek. Nadat ik vorig jaar heb mee gezwommen zet ik mij ook dit jaar weer in om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om ook weer een geweldige prestatie neer te zetten. 

Love sport, Fight cancer!