Voorbereiding

Een zeer geoefende zwemmer doet rond de 30 minuten over 2 kilometer. Een minder getrainde zwemmer doet daar al gauw 60 minuten of zelfs langer over. Met schoolslag zwem je langzamer dan met de borstcrawl. Trainen voor deze swim raden wij dus zeker aan. Er zijn diverse trainingsmogelijkheden. Houd daarom deze pagina en onze social media in de gaten voor de verschillende initiatieven. De organisatie is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de trainingen. 

TRAINEN IN ZWEMBAD - PERSONAL SWIMMING - SLOTERPARKBAD

Natuurlijk zijn er meerdere zwembaden in de regio waar je je kunt voorbereiden. Maar mocht je willen trainen in groepsverband of een aantal prive lessen dan raden wij jou Personal Swimming aan. Alle informatie kun je krijgen op www.personalswimming.nl.

TRAINEN IN DE AMSTEL  - O.L.V. PERSONAL SWIMMING 
In de maand juni (2022) zullen wij iedere dinsdagavond gaan trainen in de Amstel onder begeleiding van de trainers van Personal Swimming en het wakend oog van de Amsterdamse Reddingsbrigade. We zetten een parcours van ongeveer 500m uit voor de restaurants aan de Amstelzijde en vanaf de terrasjes kan iedereen tussen 17:00 en 20:00 uur starten voor een lekkere open water training. Om 20:30 uur stopt de training en is er ook geen toezicht meer op het water. Zwemmen is altijd op eigen verantwoordelijkheid en de organisatie (Amsterdam Sport Events, Fight cancer en/of Personal Swimming) kan niet aansprakelijk gehouden worden. 

Meer weten over zwemtechniek en training? Kijk op  www.personalswimming.nl.

Succes en vooral heel veel plezier met de voorbereidingen!