Doe mee!

Iedereen vanaf een bepaalde leeftijd kan zich aanmelden om mee te zwemmen tijdens Swim to Fight Cancer. Wanneer je je aanmeldt krijg je je eigen actiepagina op onze website, waarop je kan vermelden waarom jij meedoet. Je kunt al je vrienden, collega’s, familieleden en kennissen vragen om jou te sponsoren voor deze prestatie. Zo halen we gezamenlijk geld op, om samen onze droom waar te maken: een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

Volwassenen

Iedere deelnemer aan Swim to Fight Cancer ontvangt: gratis trainingen, een badmuts (dragen is verplicht vanuit de organisatie), handdoek en een welverdiende medaille. Verfrissingsposten en entertainment aan het parcours zorgen voor de nodige ondersteuning.

Afstand: 1 of 2 kilometer

Minimaal 16 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Inschrijfgeld 1km: €39,- per persoon

Inschrijfgeld 2km: €49,- per persoon

Kids Swim (10 september)

Ben je tussen de 10 en 15 jaar en in bezit van diploma A&B, dan kun jij je inschrijven voor de KIDS SWIM op zaterdagmiddag 2 juli 2022. Na het ophalen van je Fight Cancer badjas, handdoek en slippers op het marktplein in Ouderkerk aan de Amstel hebben we een hele toffe warming-up door een bekende Nederlander en met goeie muziek.

Jij bent nu al een held dus daarom hebben wij een speciale "Parade van Helden” waarbij jij met de rest van je startgroep vanaf het marktveld naar de start van de swim t.h.v. Bakkerij Out loopt. Uiteraard onder aanvoering van een gave drumband! Bij de start wacht nog een super grote verrassing op je. Moet je opletten; dan heb je ECHT zin om het water in te gaan!

Jullie zwemmen 500 meter en worden met heel veel tam tam onthaalt op het Podium van de Helden bij de restaurants. Als je de dikke medaille omgehangen hebt gekregen wil de ceremoniemeester van jou wel even weten hoe je het vond en… hoeveel geld je hebt ingezameld natuurlijk. Laat jij dat daar even weten op dat grote podium met al dat publiek voor je neus? Die zijn namelijk allemaal mega trots op jou en geven je een dik verdiend applaus.

Oh, en vergeet niet om gave foto’s en video’s te maken, bijvoorbeeld als je aan het trainen bent (wel oppassen dat je telefoon niet in het water valt). Deel jouw foto’s en video’s via Instagram, Facebook, Snapchat en TikTok.

*Kids zwemmen verplicht met een Saferswimmer, die door de organisatie tijdens de Swim ter beschikking worden gesteld. Daarnaast dient een ouder of verzorgen een toestemmingsverklaring te tekenen. Hierover krijg je na inschrijving meer informatie.

Afstand: 500 meter

Minimaal 10 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Inschrijfgeld: €25,-

Business Team

Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Business team bedragen € 1.000,- (excl. BTW), waarvoor je een team kan vormen met maximaal 5 personen. Voor € 1.000,- ontvangt ieder team onder meer*: 

5 startbewijzen (incl trainingen, badmuts, handdoek en herinnering bij de finish)

Eigen actiepagina & vermelding op overzichtspagina Business teams

Een tafeltje op 10 september voor vijf personen bij één van de restaurants aan de kade in Ouderkerk (Loetje, Heisa, India Poort, Ron’s Gastrobar en Brasserie Paardenburg)

Vrijwilligers

Wil je niet meezwemmen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Naast deelnemers en sponsoren hebben we voor het slagen van dit evenement namelijk ook heel veel vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor Swim to Fight Cancer. Wil jij ons enthousiaste team versterken en bijdragen aan een fantastisch evenement, dan kan je bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Sponsorwerving

Of iets anders waar jij goed in bent!