Van je golf SWING naar SWIM

12 Jun 2021

Van je golf SWING naar SWIM

Het mooie weer nodigt uit om een balletje te slaan. En laat dit nou een manier zijn om een positieve bijdrage te leveren aan het o zo broodnodige kankeronderzoek. Op 30 juni kun je tegen beperkte kosten samen met jouw collega’s en/of golfvrienden een ontspannen rondje 9 holes golfen op de baan van GCC Hoenshuis te Voerendaal.

Tijdens deze middag zal de organisatie van de Swim jullie informeren en proberen te enthousiasmeren om met een businessteam deel te nemen aan de Swim die op 5 september wordt gehouden. Laat je vervolgens sponsoren want naast de unieke teamprestatie kun je hiermee een geweldige bijdrage leveren aan het kankeronderzoek van talentvolle onderzoekers die zich elke dag hard maken voor een doorbraak!

Wij hopen dat op 5 september weer honderden zwemmers zich massaal gaan inzetten om zoveel mogelijk donaties voor het kankeronderzoek te vergaren. Een aantal businessteams heeft zich inmiddels al ingeschreven en zij gaan graag met jullie in competitie.

Inschrijven

Aanmelden en inschrijven voor dit mooie event kan via Dennis Zieltjens. Hij is bereikbaar via 06-82362404 of stuur een mail sponsoring@maastricht.swimtofightcancer.nl. Het aantal beschikbare plekken is gemaximeerd omdat er een beperkt aantal tee times beschikbaar is. Uiterlijk 27 juni ontvang je de definitieve bevestiging van jouw inschrijving. Bij de inschrijving zijn greenfees, hapjes en drankjes na afloop inbegrepen.

Deelname

Op 30 juni  wordt je tussen 15.15 uur en 15.30 uur op de mooie banen van het Hoenshuis in Voerendaal verwelkomd met een heerlijk kopje koffie en lekker stukje Limburgse vlaai.  Na een korte introductie zal het interessante programma van start gaan.