Smoel op de Stoel voortgezet door Swim to Fight Cancer Achterhoek

03 Feb 2021

Swim to Fight Cancer Achterhoek, De Graafschap en hun supporters slaan de handen ineen om aandacht te vragen voor kanker.
De succesvolle actie Smoel op de Stoel die eerder werd georganiseerd in Breda wordt doorgezet om op een ludieke manier aandacht te vragen voor deze vreselijke ziekte en geld in te zamelen voor kankeronderzoek en preventie. Mensen kunnen een ‘smoel’ kopen voor op een stoel in het Graafschap-stadion tijdens de wedstrijd De Graafschap - FC Eindhoven op zondag 7 maart 2021. Deze ‘smoel’ is een foto van bijvoorbeeld jezelf, een familielid of een ander dierbaar persoon.

Afgelopen december startte de actie Smoel op de Stoel voor het eerst in Breda. NAC Breda en Swim to Fight Cancer Breda sloegen de handen ineen om het stadion vol te krijgen met smoelen.
En met succes: met 1200 smoelen in het stadion is een bedrag van €16.500 opgebracht! Een bedrag wat enkel een tussenstand is, want in de aankomende dagen zal er een veiling plaatsvinden van de spelersshirts. Deze opbrengsten worden nog eens bij dit bedrag opgeteld. 

Doe mee met Smoel op de Stoel!
Een Smoel op de Stoel schaf je aan via www.smoelopdestoel.nl. Afgelopen december startte de actie Smoel op de Stoel voor het eerst in Breda. NAC Breda en Swim to Fight Cancer Breda sloegen de handen ineen om het stadion vol te krijgen met smoelen. En met succes: met 1200 smoelen in het stadion is een bedrag van €16.500 opgebracht! Een bedrag wat enkel een tussenstand is, want in de aankomende dagen zal er een veiling plaatsvinden van de spelersshirts. Deze opbrengsten worden nog eens bij dit bedrag opgeteld. Wij rekenen op een vol stadion; met de hele Achterhoek: D’RAN en D’RIN!

Ook een Smoel op de Stoel?
Klik op de oranje button hieronder.

Ik wil meedoen. 

Deze bijzondere actie loopt van woensdag 3 februari tot en met maandag 1 maart.