Voorlopig programma Swim to Fight Cancer Tilburg 2024 bekend

07 May 2024

De datum komt met crawlslagen dichterbij! Zondag 23 juni is dé dag van Swim to Fight Cancer in de Tilburgse Piushaven. Ben je benieuwd naar het voorlopige programma? Dat vind je hieronder!

Het al grote aantal deelnemers stijgt snel en dat geldt ook voor de bedragen die zij ophalen. Buitengewoon! We kunnen niet wachten tot dé dag en hopen op mooi weer. Al zullen met name de deelnemers aan de Swim het zelfs bij een strakblauwe hemel niet drooghouden.

Het programma

Hieronder het programma:

13.30 uur                         Kids Swim 250m, 500m en 1km

14.35 uur                         Team Amarant 500m, 1km en 2km 

14.40 uur                         Volwassenen individueel en teams 4km

14.50 uur                         Bedrijventeams 4km

15.10 uur                         Bedrijventeams 1 km en 2km

15.25 uur                         Volwassenen individueel en teams 2km

15.40 uur                         Volwassenen individueel 1km

Gedurende het programma zwemmen de deelnemers in waves, op basis van teams, afstanden en deelnemersgroepen. Deelnemers die een team vormen (via school, een bedrijf of als een zelf opgericht team) zwemmen samen in dezelfde wave. Exacte tijdstippen van de afzonderlijke waves, worden later bekendgemaakt aan de deelnemers. 

De planning die we op dit moment delen, is onder voorbehoud en kan altijd later nog aangepast worden, mocht dit door omstandigheden nodig zijn. 

Meer weten?

Ben je op zoek naar meer info over het evenement? Bezoek dan deze pagina. Daar vind je de meest gestelde vragen en gelukkig ook de antwoorden.