Open water Clinic

16 Jun 2021

Open water clinic

In voorbereiding op de SWIM wordt zaterdag 3 juli een interessante droge en natte zwemclinic onder begeleiding van enkele bekende Nederlandse zwemmers georganiseerd. De organisatie is in handen van de grindgatzwemmers. Dit aantrekkelijk openingsevenement van de SWIM is een eerste mooie training en aftrap richting het einddoel op 5 september. Die dag hopen we zoveel mogelijk geld op te halen voor het noodzakelijke onderzoek.

Deelname / inschrijven

Deelname aan de clinic is mogelijk vanaf 18 jaar en de vergoeding hiervoor bedraagt € 15,00. Inschrijven kan via deze link waar ook het gedetailleerde programma gevonden kan worden. Een wetsuit wordt aangeraden maar is niet verplicht. Boeien worden ook geadviseerd en kunnen ter plekke worden gekocht (€25,-). Tevens is het ook mogelijk om een wetsuit ter plaatsen te huren. Na het zwemmen is er gelegenheid om onder het genot van een drankje met wat versnaperingen de tactiek voor de komende periode nog eens door te nemen. De poort van de locatie gaat die dag open om 16.30 waarna de registratie start om 16.45 uur.  Om circa 21.00 uur verlaten de laatsten het terrein.

Toeschouwers

Onze ambassadeurs gaan de zwemmers natuurlijk aanmoedigen. Toeschouwers zijn uiteraard ook van harte welkom maar vanwege Corona restricties niet op het terrein van de grindgat zwemmers zelf. De plek om de zwemmers aan te moedigen vind je hier (google link).