Nog 25 dagen!

04 Jun 2024

Beste zwemliefhebber,

De tijd dringt! Met nog maar 25 dagen te gaan, is het nu het perfecte moment om je aan te sluiten bij een van de meest inspirerende evenementen van het jaar—Swim to Fight Cancer op 29 juni. Dit is jouw kans om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.

We nodigen je uit om deel uit te maken van deze bijzondere dag, waarbij we samen zwemmen voor een goed doel. De locatie van de Swim is het prachtige water van De IJzeren Man in Eindhoven, een perfecte setting voor een dag vol uitdaging en kracht.

Bovendien bieden we deze maand drie trainingssessies aan voor alle deelnemers om je voor te bereiden op het evenement. Of je nu je techniek wilt verbeteren, je uithoudingsvermogen wilt opbouwen of gewoon een paar gezellige uurtjes in het water wilt doorbrengen, onze trainingen zijn de ideale voorbereiding op de grote dag. De trainingen vinden plaats op 12, 19 en 26 juni van 18:00 tot 19:00, eveneens bij De IJzeren Man.

Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in! Door mee te doen help je niet alleen in de strijd tegen kanker, maar ben je ook onderdeel van een gemeenschap die streeft naar een wereld waarin niemand meer hoeft te vrezen voor deze ziekte.

Wacht niet langer, de tijd vliegt. Samen maken we het verschil!

Met sportieve groet,
Kernteam Swim to Fight Cancer Eindhoven
Love life. Fight cancer.