Projectmanager (32 - 36 uur p/w)

Jouw projectmanagement skills inzetten voor een functie met betekenis? Fight cancer zoekt een projectmanager die ons gaat helpen groeien door diverse lokale organisatieteams te begeleiden in het organiseren van hun lokale fondsenwervende event én te ondersteunen bij het werven van nieuwe organisatieteams.

Daarom werken bij Fight cancer
Eén op de drie mensen krijgt kanker. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ wil Stichting Fight cancer mensen vanuit de liefde voor het leven inspireren om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Iedereen kan een bijdrage leveren door een eigen actie te starten, deel te nemen aan één van onze lokale evenementen door het hele land, geld te doneren of vrijwilliger te worden. Voor het organiseren van onze lokale evenementen werken we met lokale organisatieteams voor maximale slagkracht. Met de fondsen die wij werven, financieren wij via KWF Kankerbestrijding wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie. Onze missie is om samen bij te dragen aan een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Het begeleiden van diverse lokale organisatieteams die fondsenwervende evenementen voor en met ons organiseren. Dit betekent proactief meedenken, ontzorgen en ondersteunen. Je bouwt aan een duurzame relatie met lokale projectleiders, jouw primaire aanspreekpunt binnen de lokale teams.
 • Je regelt diverse praktische zaken voor jouw organisatieteams, zoals de overeenkomst met de projectleider, het inregelen van de website (samen met onze IT’er), aanvragen van de lokale rekening, inregelen van de Microsoft Teams omgeving, het regelen/brengen van materialen.
 • Je sluit af en toe aan bij een (digitale) vergadering van jouw organisatieteams om te horen wat er speelt en waar wij nog van extra toegevoegde waarde kunnen zijn.
 • Je houdt diverse bestanden die wij delen met onze lokale organisatieteams up to date.
 • Je doet (online) research en regelt afspraken voor de directeur bij gemeenten, eventbureaus en andere belanghebbenden in het kader van de werving van nieuwe organisatieteams in gebieden waar er nog geen Fight cancer events zijn. Je vindt het ook leuk om zelf mogelijk een eerste verkennend gesprek te doen met een potentiële nieuwe projectleider/bureau.

Wie ben jij?

 • Je hebt gevoel bij onze missie
 • Een teamplayer, positief ingesteld, energiek en je hebt gevoel voor humor
 • Je houdt van contact met mensen en je bent begaan
 • Je bent creatief, gestructureerd en proactief en je denkt graag in oplossingen
 • Je hebt ervaring met projectmanagement en je krijgt er energie van om meerdere ballen tegelijk hoog te houden
 • Je gesproken en geschreven Nederlands is foutloos, en je vindt het leuk om ook af en toe een toespraak te houden op een event
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie of in de evenementenbranche
 • Je woont op een bereisbare afstand tot Hilversum en bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je bent flexibel en zo nu en dan werken in de avond en in het weekend is voor jou geen probleem

Wat wij bieden
We zijn een kleine organisatie met een enthousiaste en informele werksfeer. We werken hard, maar lachen ook veel met elkaar. Door de groeifase waarin wij zitten, liggen er kansen om zelfstandig aan de slag te gaan. Het betreft een functie voor 32 - 36 uur per week en wij bieden goede arbeidsvoorwaarden passend bij de goede doelen-sector. Ook hebben we zo nu en dan een kantoorhond of twee en een maandelijkse Domibo. In eerste instantie bieden we een tijdelijk contract, waarna er mogelijkheden zijn voor een vaste aanstelling.


Als je interesse hebt, stuur dan je CV en motivatie naar Stefanie van Rootselaar, directeur Fight cancer, via stefanie@fightcancer.nl. Als je meer informatie wilt over de functie, neem dan contact op via 020-6643639.