Hoe kan ik helpen?

Als je hoort dat iemand die je dierbaar is kanker heeft, wil je iets doen om te helpen.
Kom op jouw manier in actie voor Fight cancer! 

Stap 1: Meld je aan

Verzin een leuke, grappige of mooie naam voor je actie. Vul de rest van de info in en krijg direct toegang tot je eigen actiepagina die je helemaal kunt invullen zoals jij dat wilt: met berichten, filmpjes en foto’s.

Stap 2: Spread the word!

Laat via Facebook, Twitter en mail aan iedereen weten dat jij in actie komt tegen kanker. Zo kan iedereen die jouw actiepagina bezoekt, direct online doneren of reageren.

Stap 3: Verzamel donaties

Alle online donaties worden op jouw actiepagina bijgehouden. De betalingen worden in een beveiligde betaalomgeving afgehandeld. Het geld dat je ophaalt, gaat grotendeels naar wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

KLIK HIER OM NAAR ONZE ACTIEPAGINA TE GAAN (link toevoegen?) 

Vrijwilliger worden voor Fight?

Stuur een mail via ons contactformulier. Geef ook aan wát je voor Fight cancer zou willen doen en eventueel wat je studeert of in welk vakgebied je werkt. Dan nemen wij vervolgens contact op als er dingen zijn waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Bedankt alvast voor je aanbod.

Met je bedrijf in actie tegen kanker

Ook voor businesspartners biedt Fight cancer aantrekkelijke mogelijkheden. Goed voor jouw business en goed voor onze strijd tegen kanker. Maar liefst 41% van alle Nederlanders boven de 18 jaar geeft aan positiever te denken over bedrijven die goede doelen steunen (bron: Adformatie).

WORD BUSINESSPARTNER