Over Fight cancer

Kennispartner

Wij kunnen de kennis en expertise uit het bedrijfsleven goed gebruiken. Daarnaast kun je bijdragen door jouw product of dienst in te brengen. Wij werken samen met kennispartners uit diverse branches. Zij zetten zich belangeloos in voor Fight cancer! 

EJP

EJP is niet alleen de accountant van Fight cancer, maar ook sparringpartner en vraagbaken voor alle financieel gerelateerde onderwerpen. Het mooie aan onze samenwerking is dat de mensen bij EJP enorm betrokken zijn bij Fight, waardoor zij altijd weer een stapje meer zetten om Fight verder te helpen.Joost de Koning, Partner EJP accountants & adviseurs: "Cijfertjes zijn belangrijk, maar zeker niet het meest belangrijk! Vandaar dat EJP accountants & adviseurs, naast het verzorgen van de jaarcijfers van Fight cancer, een betrokken partner, klankbord en inspirator probeert te zijn bij de totstandkoming van de events van Fight cancer. Daarnaast hebben de partners en een aantal medewerkers voor de tweede keer in successie deelgenomen aan Swim to Fight cancer in ‘s-Hertogenbosch. Op deze wijze proberen wij ons steentje bij te dragen vanuit de gedachte dat er ooit een moment komt dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is."

BCS

Als kennispartner ondersteunt BCS HRM & Salarisadministratie Fight cancer met haar salarisverwerking. Op deze manier wil BCS zorgen dat de salarisadministratie optimaal wordt uitgevoerd, zodat Fight cancer meer tijd heeft voor haar strijd tegen kanker.Ruud van Grinsven van BCS: “Wij staan 100% achter de doelstellingen van Fight cancer. In de strijd tegen kanker is onderzoek enorm belangrijk. Graag willen wij dan ook als kennispartner meedenken vanuit onze expertise en ondersteuning bieden, zodat Fight cancer haar goede werk kan blijven voortzetten. De wereld zou er mooier uitzien als kanker uiteindelijk wordt verslagen.”

BCSBV.NL

Quantes drukkerij Den Haag

Het drukwerk van Quantes wordt op een zo efficiënt en duurzaam mogelijke wijze geproduceerd. Als succesvolle onderneming van de toekomst gaan wij verder dan maximalisatie van de winst. Wij stellen mensen en het milieu centraal, dan komt de rest vanzelf. Ook voor printing on demand bent u hier aan het goede adres!Pieter Vonk: "Schouder aan schouder met Fight cancer gaan wij de strijd aan. Door het leveren van drukwerk en promotiematerialen geven wij de prachtige organisatie van Limore nog meer zichtbaarheid en bekendheid."

Elements Legal

Ondernemen vergt lef. Het lef om gebaande paden te verlaten en nieuwe mogelijkheden te zien. Steeds vaker liggen die mogelijkheden ook buiten Nederland. Elements Legal ontzorgt en ondersteunt bedrijven bij het (internationaal) ondernemen. Dat kunnen we omdat we gespecialiseerd zijn in (grensoverschrijdend) ondernemingsrecht. Ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord en in het bijzonder vanuit een notarieel perspectief.Ralph Mulkens, notaris bij Elements Legal: "Wij vinden het een onzettende eer om als kennispartner ons steentje bij te kunnen dragen aan zoiets belangrijks als de strijd tegen kanker welke Fight cancer iedere dag weer aangaat."