PERSBERICHT

Joost Reijns benoemd tot directeur Stichting Fight cancer

Hilversum, 16 november 2023

Een oude bekende keert per januari 2024 terug bij Fight cancer en volgt daarmee Stefanie van Rootselaar op. Met meerdere jaren aan ervaring als Project Manager kent Joost het DNA van Fight cancer, haar medewerkers en vrijwilligers door en door. Met de focus op maatwerk en behoud van het merk Fight cancer, streeft Joost ernaar om samen met alle 'Fighters' zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek.  

Na zijn tijd als Project Manager bij Fight cancer ging Joost naar Leads.io, waar hij indrukwekkend werk verrichtte als Paid Marketing Manager. Gedurende deze periode bleef Joost Fight cancer actief volgen, waarbij het blauwe bloed en het hart voor de zaak diep in hem verankerd bleven.

Na het najagen van een Olympische droom, die werd onderbroken door de diagnose teelbalkanker met uitzaaiingen in de lymfe, en met het hoogtepunt van een WK zilver in 2015 als zwemmer op het wereldtoneel, koestert Joost nu de ambitie om zijn andere droom te verwezenlijken: iedereen een behandelplan op maat bieden.

‘’Ik kijk ernaar uit om samen met het team van Fight cancer nieuwe herinneringen te creëren die bijdragen aan het verwezenlijken van de missie van de stichting. Aan mij de schone taak om het merk, de evenementen, relaties en donateurs uit te bouwen en te verduurzamen!’’ Aldus Joost Reijns.

Love life. Fight cancer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Kim Boekhout
Joost Reijns