EventsVision

By Events Vision Join Me

On the move to fight cancer

Welkom bij EventsVisionEventsVision is een evenementenbureau opgericht door 5 enthousiaste studenten van Hogeschool Saxion te Apeldoorn. 


𝓞𝓿𝓮𝓻 𝓕𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓒𝓪𝓷𝓬𝓮𝓻  


In totaal krijgen in Nederland meer dan 100.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 11 per uur. Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Wetenschappelijk onderzoek én preventie zijn hierin heel belangrijk. Door kankeronderzoek kan er een oplossing worden gevonden om kanker te overwinnen. Het doel is om onder jongvolwassenen een beweging te creëren tegen deze verschrikkelijke ziekte.  


𝓦𝓪𝓪𝓻𝓸𝓶 𝓴𝓸𝓶𝓽 𝓔𝓿𝓮𝓷𝓽𝓼𝓥𝓲𝓼𝓲𝓸𝓷 𝓲𝓷 𝓫𝓮𝔀𝓮𝓰𝓲𝓷𝓰? 


Tijdens de coronacrisis is iedereen meer bij huis komen te zitten. Vaak vergeten we hoe belangrijk het is om te bewegen. Door bewegen houdt u uw hart, longen en bloedvaten gezond. Daarmee verkleint u de kans op het krijgen van chronische zieken als hart en vaatziekten en diabetes. U verhoogt uw weerstand en bent daardoor beter toegerust om infecties bij virussen te bestrijden. Bovendien is het gunstig voor de mentale gezondheid. Voor kankerpatiënten is het leveren van fysieke inspanning ook essentieel. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat meer bewegen bijdraagt aan een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid, een hogere levenskwaliteit en het vermindert de kans op terugkeer van de kanker. 


𝓗𝓸𝓮 𝓴𝓾𝓷 𝓳𝓲𝓳 𝓶𝓮𝓮𝓭𝓸𝓮𝓷? 


Binnenkort gaan wij onthullen over hoe EventsVision in beweging gaat komen met als einddoel een groots online-evenement. Word jij al enthousiast? Doneren mag altijd, dat kan op deze pagina!

 


My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

On the move to fight cancer!

Thank you to my Sponsors

6

Cor Jan De

6

Lieke Koenders

6

Cyanne Wink

5

Lisa Altunc

Show more