deelnamemogelijkheden

Door middel van inschrijfgelden, sponsorgelden en eventuele subsidies kunnen we het evenement organiseren. Daardoor kunnen de opgehaalde donatiegelden direct ten goede komen aan Stichting Fight cancer, die de financiering voor wetenschappelijk baanbrekend kankeronderzoek verzorgt. 
Naast dat je met het inschrijfgeld het evenement mogelijk maakt, krijg je er als deelnemer ook wat voor terug!

  • Een georganiseerde loop met fun en entertainment op de route
  • Herinnering bij de finish
  • Een eigen persoonlijke pagina op deze site
  • Versnaperingen op de route
  • Toegang tot de afterparty
  • T-shirt 
  • 2 consumptiebonnen 
  • Donatietips en de mogelijkheid om zo bij te dragen aan baanbrekend kankeronderzoek
  • En natuurlijk een onvergetelijke herinnering!

Samen bijdragen aan een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

regular

Wandel & dans mee om kanker de wereld uit te helpen! Het inschrijfgeld bedraagt €25,- per persoon. Met dit inschrijfgeld kunnen we het evenement mogelijk maken.
Schrijf jij je in voor 1 mei, dan betaal je €20,- inschrijfgeld 

 Er is een inspanningsverplichting die iedere deelnemer aangaat voor minimaal €350,- aan donaties t.b.v. kankeronderzoek en preventie. De donatiegelden komen volledig ten goede aan Stichting Fight cancer. Na inschrijving ontvangt iedere deelnemer via e-mail een link naar zijn/haar persoonlijke pagina om donateurs te gaan werven.

short

Speciaal voor kinderen tot en met 15 jaar, families,(ex)kankerpatiënten en 65-plussers maken wij het ook mogelijk om mee te doen aan Walk&Dance to Fight Cancer!
Het inschrijfgeld bedraagt €15,- per persoon.
Schrijf jij je in voor 1 mei dan betaal je €10,- inschrijfgeld

Uiteraard ontvang je ook een herinnering bij de finish, een eigen persoonlijke actiepagina op deze site, toegang tot de dance, donatietips, de mogelijkheid om bij te dragen aan onderzoek naar kanker, en natuurlijk een onvergetelijke herinnering!

businessteam

Wil jij jouw medewerkers een bijzondere teambuilding activiteit bieden, waarmee zij tevens bijdragen aan baanbrekend kankeronderzoek? Schrijf je dan nu in met al je collega's als Business Team! 

Het inschrijfgeld is €500,- per team. Je maakt hiermee het evenement mogelijk en jullie krijgen er als collega's vanalles voor terug! Benieuwd wat dat is?

Klik dan snel hieronder voor meer informatie!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail