Zelf een Swim organiseren in jouw stad?

Krijg je ook zo’n zin om in jouw woonplaats een Swim to Fight Cancer te organiseren? Met familie, vrienden en bekenden het water inspringen, om zo geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek is een hele bijzondere ervaring. Iedereen zwemt voor iemand – omdat kanker zo veel mensen raakt. Door mee te zwemmen kunnen we ons gevoel van onmacht hopelijk omzetten in iets krachtigs en iets postieifs. Swim to Fight Cancer is een evenement met een lach en een traan, dat enorm verbindt.

Er komt heel wat kijken bij het realiseren van een Swim. Bij elke Swim to Fight Cancer editie werken wij met een lokaal organisatieteam dat het evenement op poten zet – en altijd met de inzet van een (ervaren) projectleider. Inmiddels hebben wij - dankzij alle kennis en ervaring van lokale organisaties én van ons als landelijke organisatie – een krachtige basis neergezet zodat we (nieuwe) Swim plaatsen goed kunnen faciliteren.

Vind jij het interessant om verder te sparren over het organiseren van een Swim to Fight Cancer in jouw woonplaats? Neem dan contact met ons op via info@fightcancer.nl