Zelf een Swim organiseren in jouw stad?

Krijg je ook zo’n zin om in jouw woonplaats een Swim to Fight Cancer te organiseren? Met familie, vrienden en bekenden het water inspringen, om zo een vuist maken tegen kanker is een hele bijzondere ervaring. Iedereen zwemt voor iemand – omdat kanker zo veel mensen raakt. Het is een evenement met een lach en een traan, dat enorm verbindt.

Er komt heel wat kijken bij het realiseren van een Swim. Bij elke Swim to Fight Cancer editie werken wij met een lokaal organisatieteam dat het evenement op poten zet – en altijd met de inzet van een ervaren projectleider. Inmiddels hebben wij - dankzij alle kennis en ervaring van lokale organisaties én van ons als landelijke organisatie – een krachtige basis neergezet zodat we (nieuwe) Swim plaatsen goed kunnen faciliteren. Daarnaast hebben wij sinds 2018 een topper in ons team die graag meedenkt over alle mogelijkheden rondom Swim to Fight Cancer. Joost Reijns was zelf zwemmer op topniveau, toen hij in 2012 de diagnose kanker kreeg. Tegenwoordig is Joost werkzaam als projectmanager Swim to Fight Cancer en is hij hét eerste aanspreekpunt voor alle Swim gerelateerde vragen.

Vind jij het interessant om verder te sparren over het organiseren van een Swim to Fight Cancer in jouw woonplaats? Neem dan contact op met Vera: vera@fightcancer.nl