Organisatie

Swim to Fight Cancer wordt georganiseerd door een lokaal kernteam, ondersteund door het landelijke team van Stichting Fight cancer. Maak hier kennis met het kernteam!


Het bestuur van Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht. Een hele mond vol voor een groep mensen die halverwege 2017 besloten om met elkaar tijd en energie te steken in het organiseren van een Swim om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Nooit hadden we durven dromen dat de eerste editie zo’n ongelofelijk succes zou worden en dat wij, nadat wij zelf de eerste stappen hadden gezet, geholpen zouden worden door zo ongelofelijk veel enthousiaste mensen. Want een evenement als deze organiseer je niet alleen, en ook niet met z’n vieren. Na alle hulp en al het enthousiasme van het eerste 2 jaar(in 2018 en 2019) was het dan ook niet moeilijk om dit jaar weer volmondig JA te zeggen tegen de organisatie van nu de derde editie van de Swim in gemeente Stichtse Vecht. We gaan er voor!

We zien u graag 28 augustus!

Karitha Wassenaar
Jelmer van der Linden
Jacoline Timmer
Marije Zuidervaart

Kernteam:
Cecile Honig
Niels Costerus
Madeleine Meerten
Jan Hattink
Marina Wilten
Richard van de Laan
Jackelien Icks
Lieke van Erp
Claudia de Jonge
Annet Lohle


Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken! Wij zoeken oa naar een:
- coordinator logistiek en veiligheid (eventueel 2 personen)
- coordinator vrijwilligers
- ambassadeur kernteam Maarssen en Breukelen

Wil je graag meewerken aan Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht en wil je meer informatie? Mail ons dan op info@stichtsevecht.swimtofightcancer.nl