Onze organisatie

Het bestuur van Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht. Een hele mond vol voor een groep mensen die halverwege 2017 besloten om met elkaar tijd en energie te steken in het organiseren van een Swim om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Nooit hadden we durven dromen dat de eerste editie zo’n ongelofelijk succes zou worden en dat wij, nadat wij zelf de eerste stappen hadden gezet, geholpen zouden worden door zo ongelofelijk veel enthousiaste mensen. Want een evenement als deze organiseer je niet alleen, en ook niet met z’n vieren. Na alle hulp en al het enthousiasme van vorig jaar was het dan ook niet moeilijk om dit jaar weer volmondig JA te zeggen tegen de organisatie van nu de tweede editie van de Swim in gemeente Stichtse Vecht. We gaan er voor!

We zien u graag 1 september!

Karitha Wassenaar
Jelmer van der Linden
Jacoline Timmer
Marije Zuidervaart

Kernteam:
Cecile Honig
Niels Costerus
Madeleine Meerten
Helene Jonker
Jan Hattink
Aafke Broers
Christel van Rooij
Alexandra Heemskerk
Danielle Vogelaar
Anouk de Smet Zwelsman
Marina Wilten
Willemijn van Hussen
Astrid de Jong
Inge Petit
Rene Verbeek
Ann van Nieuwkerk

De Gemeente Stichtse Vecht sluit zich volledig aan bij de visie van Fight cancer. Met het organiseren van een swim in de Vecht hopen wij aandacht te genereren voor het belang van wetenschappelijk onderzoek door KWF. Inmiddels is het bestuur en een vast kernteam van enthousiaste vrijwilligers vanaf januari alweer druk aan de slag. Samen met deelnemers, bedrijven en bezoekers gaan we er een prachtig en uniek evenement van maken.

Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht is een separaat onderdeel van de Stichting Fight Cancer in Amsterdam. Stichting Fight Cancer heeft de ANBI-status. (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor zijn de donaties aan Stichting Fight Cancer vrijgesteld van schenkbelasting. Donateurs kunnen ook gebruik maken van belastingvoordelen met betrekking tot de gedane giften aan de Stichting Fight cancer. Particuliere donateurs van een ANBI kunnen hun giften onder voorwaarden aftrekken van de inkomstenbelasting. Ook voor ondernemingen is het mogelijk om hun giften onder voorwaarden af te trekken van de vennootschapsbelasting. Het fiscaal nummer of RSIN van Stichting Fight Cancer is 852969284.