Nieuws

Swim to Fight Cancer LIVE bij RTV Stichtse Vecht

29-8-2019

Swim to Fight Cancer is een zwemevenement dat dit jaar voor de tweede keer wordt gehouden in Stichtse Vecht. Zondag 1 september springen honderden zwemmers de Vecht in om geld op te halen voor onderzoek naar kanker en preventie. RTV Stichtse Vecht zendt dit indrukwekkende lokale event op zondag 1 september LIVE uit op TV. De uitzending begint circa 11.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur. De uitzending is LIVE te volgen via Ziggo kanaal 44 en Caiway kanaal 12.

Presentatie van de Swim op bijvoorbeeld uw school of sportvereniging?

29-5-2019

Cecile Honig en Marina Wilten hebben namens de organisatie van Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht een bezoek gebracht aan basisschool St Ludgerus in Loenen aan de Vecht. In groep 7 en in groep 8 is verteld over het belang van onderzoek naar kanker. Wilt u ook een bezoek krijgen met uitleg over de mogelijkheden om mee te doen aan de Swim op bijvoorbeeld uw school of sportvereniging? Neem dan contact met ons op!

Wetsuits met korting bij Topsurf

27-5-2019

Onze sponsor TOPSURF (Vinkenkade 31 Vinkeveen) heeft weer een fantastische deal voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor de Swim. Ze bieden speciale wetsuits aan van het merk Prolimit met 40% korting (€41,95 ipv €69,96). Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om de pakken na de Swim binnen 6 maanden in te ruilen met een afschrijving van 20%, restant uit te geven bij Topsurf, bijvoorbeeld aan wintersport artikelen). Een superdeal dus!

Zwemtrainingen voor alle deelnemers van Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht!

23-05-2019

Doe je mee aan de Swim en wil je je goed voorbereiden? Wil je je zwemslag of je borstcrawl nog optimaliseren om zo goed mogelijk 2000 meter te zwemmen op 1 september? Wij organiseren onder leiding van Zwem-analyse een training in zwembad Safari in Maarssen. De capaciteit in het zwembad is 35 personen en VOL=VOL, dus geef je snel op (bij zeer veel animo wordt gekeken naar extra trainingen). Zowel borstcrawl als schoolslag zwemmers zijn welkom.

Op zondag 14 juli is er een zwemclinic voor alle zwemmers onder leiding van Zwemanalyse. De clinic is van 15.00 uur tot 16.15 uur

Deelname is gratis.
Opgeven is verplicht en er kunnen maximaal 35 personen meedoen
Je kunt je aanmelden via info@stichtsevecht.swimtofightcancer.nl
Enkele dagen voor 14 juli ontvang je de laatste informatie.

Daarnaast kun je ook dit jaar weer meedoen met de buitenwater trainingen van Zwemanalyse. De trainingen in de Haarrijnse Plas zijn gratis! Meer informatie vind je hier: https://www.zwemanalyse.nl/aanbod/gratis-buitentrainingen/

NB; voor Business teams worden trainingen aangeboden door oud-topzwemmer Joost Reijns. Informatie hierover volgt via de mail.

Schaken voor het goede doel!

25-5-2019

Schaken voor het goede doel!! Wat een fantastisch leuk idee van de familie Voerman!

Juke in training

22-5-2019

Als je ‘s ochtends langs de Vecht loopt kom je op deze waanzinnig mooie plekjes soms zomaar iemand tegen die alweer aan het trainen is voor de Swim! Fantastisch Juke! Let op: het water is nog wel koud, je moet een pak (en liefst ook sokken) aan als je nu het water ingaat!

Site LIVE

04-4-2019

Donderdag 4 april a.s. wordt tijdens de inspriratie-avond van Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht op Nijerorde Business University het startschot gegeven door wethouder Veneklaas.