Bekijk hier de deelnamemogelijkheden en schrijf je in!

Doe ook mee aan Swim to Fight Cancer. Na jouw aanmelding krijg je een persoonlijke pagina op onze website, waarop je jouw verhaal kunt vertellen over waarom je meedoet. Vraag je familieleden, vrienden, collega’s en kennissen om jou te steunen met een donatie. Zo halen we gezamenlijk zoveel mogeijk geld op voor onderzoek, want alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Elke deelnemer aan Swim to Fight Cancer kan kosteloos meedoen aan zwemtrainingen en ontvangt een badmuts (het is verplicht deze te dragen i.v.m. veiligheid), een handdoek en een welverdiende medaille. Ook voor eten, drinken en entertainment wordt gezorgd!

Aanmelden kan tot 1 week voorafgaand aan het event. 

Volwassenen

Afstand: 2 kilometer

Schrijf je individueel in en maak daarna een team aan met vrienden/buren/familie die zich ook hebben ingeschreven

Minimaal 16 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Inschrijfgeld: €75,- 

Kids

Kids zwemmen verplicht met een Saferswimmer, die door de organisatie tijdens de Swim ter beschikking worden gesteld. Daarnaast dient een ouder of verzorger een toestemmingsverklaring te tekenen voor kinderen jonger dan 16 jaar. Hierover krijg je na inschrijving meer informatie. Onder toeziend oog van suppers en de reddingsbrigade is het voor kinderen niet verplicht om samen met een begeleider te zwemmen. 

Afstand: 500 meter

10 jaar - 15 jaar (ook als je nog geen 10 bent maar wel al in groep 7 zit mag je meezwemmen!) en je moet in het bezit zijn van zwemdiploma A&B

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Inschrijfgeld: €25,-

Businessteams

Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten per Businessteam bedragen € 1.250,- per team (van maximaal 5 personen).

5 startbewijzen (incl alle bovengenoemde voordelen van deelname)

Eigen teampagina & logovermelding op de overzichtspagina van de businessteams

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Je team of logo wordt vemeld op onze site en we laten een mooie teamfoto maken voorafgaand aan start. 

Vrijwilligers

Wil je niet meezwemmen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Je kunt bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Sponsorwerving

Of iets anders waar jij goed in bent!