Businessteams & Sponsoren

Swim to Fight Cancer: Love life. Fight cancer.

Wij zijn trots op onze partners!
Swim to Fight Cancer is een uniek zwemevent in buitenwater dat in diverse plaatsen in Nederland wordt georganiseerd. Iedere deelnemer zet zich in om zoveel mogelijk donaties op te halen voor stichting Fight cancer en daarmee kankeronderzoek van jonge, talentvolle artsen en onderzoekers mogelijk te maken via KWF Kankerbestrijding. Fight cancer wil mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie.

Op zondag 18 september vindt de eerste editie plaats van Swim to Fight Cancer Heusden De Langstraat. Swim to Fight Cancer is een groots, bruisend evenement voor deelnemers, publiek en partners. Het is ‘fun’ om mee te doen! Bovenal is het een manier om de onmacht die gepaard gaat met kanker om te zetten in kracht. Voor (ex)patiënten, voor familie, vrienden, collega’s of buren. Voor iedereen die een vuist wil maken tegen kanker.

Uiteraard kost de opzet van faciliteiten veel geld derhalve doen wij en de commissie van aanbeveling een beroep op het bedrijfsleven van Heusden de Langstraat en omstreken. Hoe krachtiger de opzet, des te meer deelnemers en dus meer geld voor kankeronderzoek.Sponsor worden?

Als sponsor kunt u rekenen op veel toeschouwers en media aandacht. Uiteraard omarmt en steunt de gemeente Heusden ook dit prachtige evenement. Uw bedrijfsnaam mag hier niet ontbreken. Hieronder een aantal sponsorpakketten. Ook zijn er bij het leveren van diensten en/of producten barter mogelijkheden.

Jouw bedrijfsnaam mag hier niet ontbreken. Wij werken niet enkel met 'sponsorpakketten' omdat wij altijd zoeken naar de samenwerking, de win-win. Wij komen dan ook graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wil jij ook een partner van ons worden of meedoen als Business Team? Neem dan snel contact met ons op.

Interesse?

U kunt contact opnemen met onze sponsorcommissie:
Edwin Bouman: 06-53 30 06 77
Bas Vermeulen: 06-53 70 22 91
Marc de Rooij: 06-17 88 88 09
Email: info@swimheusdendelangstraat.nlDoor ‘in natura’ met verschillende organisaties samen te werken houden we de begroting zo laag mogelijk. Deze bedrijven, instellingen, verenigingen leveren diensten of producten en krijgen daar exposure voor terug. Deze diensten en producten variëren van broodjes en koffie, douches, podia, pontons, toiletten, drukwerk tot en met vervoer, kennis, verfrissingsposten en entertainment aan het parcours. Enfin, alles wat je kunt bedenken wat er voor een dergelijk evenement nodig is.

Deelname met een businessteam: een pakket t.b.v. 1 business teams à € 1000,- (ex. BTW). Dit team heeft dan maximaal 5 zwemmers en men krijgt een teamfoto met logo, vermelding op de website, regelmatige vermelding via social media.

Beschikbaar stellen aantal startbewijzen voor kinderen en/of teams zonder eigen financiële middelen, door organisatie geselecteerd of zelf aan te dragen.

Boeien met logo op parcours, plaatsen van spandoeken langs parcours, sponsoring in geld.

Sponsorpakketten

person

Platina

person

Goud

person

Zilver

person

Brons

Word vriend van de Swim!

Wil je niet zwemmen maar toch wat betekenen?
Word vriend van de Swim! Dat word je door een bedrag van €250,- te doneren. Als tegen prestatie word jouw logo op een van de banieren geplaatst op de dag zelf. 
Een stukje promotie en jij doneert voor het goede doel! :)

Meer info? Neem contact op info@swimheusdendelangstraat.nl

Onze sponsoren

Vrienden van de Swim