KIDS Swim

Kids tussen 10 en 15 jaar kunnen meedoen met de KIDS Swim op vrijdagmiddag 1 juli 2022. Er zullen ook veel scholen uit Amstelveen en Ouder-Amstel mee gaan doen. Er wordt, voordat je het water in gaat, een warming-up gegeven, zodat je goed voorbereid en met warme spieren het water ingaat. Kids zwemmen 500 meter. 

Dit zijn de belangrijkste voorwaarden om mee te mogen doen:

Je bent tussen 10 en 15 jaar én in het bezit van diploma’s A en/of B. Ben je jonger en wil je ook heel graag meedoen dan kun je met een diploma zwemvaardigheid 2 en begeleiding van je vader, moeder of verzorger ook meezwemmen.

Je hebt toestemming van je ouders/verzorgers nodig. Zonder toestemming kun je helaas niet meedoen. Veiligheid staat voor ons op voorop. 

Er mag max één ouder/verzorger meezwemmen. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

Oh, en vergeet niet om gave foto's en video’s maken, bijvoorbeeld als je aan het trainen bent (wel oppassen dat je telefoon niet in het water valt). Deel jouw foto’s en video's via Instagram, Facebook, Snapchat en TikTok

Junioren zwemmen verplicht met een Saferswimmer, die door de organisatie tijdens de Swim ter beschikking worden gesteld.

©  Marleen Dalhuijsen