Deelname mogelijkheden

Deelname is mogelijk als individu, samen in één wave met je vrienden of als business team. Zorg dat je samen met honderden anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar brengt voor de strijd tegen kanker. 

Volwassenen – individueel
De inschrijfkosten zijn € 75, - per persoon. Om te kunnen deelnemen aan Swim to Fight Cancer over de totale afstand van 2 kilometer moet je minimaal 15 jaar oud zijn.  

Business team 
Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Business team bedragen net als de vorige editie € 1.000,- (excl. BTW). Een Businessteam mag met maximaal 5 personen deelnemen. Boven de 5 personen wordt er een extra team gevormd, waarvoor dan niet meer de 1000 euro betaald hoeft te worden maar wel 75 euro pp. Voor € 1.000,-  ontvangt iedere teamlid onder meer een badmuts (verplicht vanuit de organisatie), handdoek, medaille, verfrissingsposten, entertainment aan het parcours en logovermelding. 
Wil jij je als businessteam inschrijven? Neem dan contact op met onze penningmeester via penningmeester@amstel.swimtofightcancer.nl Hij maakt dan een factuur op die je kunt betalen waarna je een link ontvangt om je zonder reguliere kosten in te schrijven. 

Family & Friends team
De hele zomer met elkaar getraind, dan wil je toch ook gezamenlijk starten? De inschrijfkosten per deelnemer zijn gelijk aan die van de individuele zwemmer, maar je start gegarandeerd samen met je teamgenoten.
De captain van het Family & Friends team kan ervoor kiezen om inschrijvingen voor jullie team openbaar te zetten. Hierdoor kan iedereen zich aansluiten bij jouw team.

Maar deze mogelijkheid kan ook worden uitgeschakeld waardoor je enkel op uitnodiging de captain aan het team kan worden toegevoegd. De keuze is aan jullie! 

Junior Swim – individueel (10 t/m 15 jaar)

Het is mogelijk om vanaf 10-jarige leeftijd met de Kids Swim mee te doen. Hoe leuk is het om het parcours ook mee te zwemmen?  Onder toeziend oog van suppers en de reddingsbrigade is het voor kinderen niet verplicht om samen met een begeleider te zwemmen. Kinderen in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar, in het bezit van een A- en B-zwemdiploma, mogen deelnemen. De inschrijving voor de Kids Swim bedraagt € 25,-.  

Inspanningsverplichting
We willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek. Daarom hebben we een ondergrens bepaald van € 250,- aan donaties per deelnemer. Voor de Kids is dat 100 euro. De opbrengsten per deelnemer bij andere Swims in het land leert dat er gemiddeld door deelnemers ongeveer € 650,- aan donaties wordt opgehaald. Bekijk hier wat je kunt doen om zo veel mogelijk donaties binnen te halen.