Swim to Fight Cancer
Amersfoort

zondag 13 september 2020

Inschrijving binnenkort geopend

Organisatie

Swim to Fight Cancer wordt dit jaar voor de tweede keer in Amersfoort georganiseerd. Dé zwemstad van Nederland. De organisatie is in handen van het bestuur en daaromheen een organisatieteam en vele vrijwilligers. Iedereen wil een vuist tegen kanker maken. Wil je ook meedoen meld je dan aan als vrijwilliger, we kunnen altijd enthousiaste teamgenoten gebruiken om met elkaar zondag 13 september een waanzinnig evenement neer te zetten.

Projectleiding en Bestuur Amersfoort

Als bestuur en organisatieteam zijn wij slechts een paar van de Fighters die ervoor zorgen dat er op 13 september aanstaande een super mooi evenement in Amersfoort staat. Door ons belangenloos in te zetten leveren wij een bijdrage aan de kankerbestrijding. En dat doen we allemaal met ons eigen persoonlijke verhaal en eigen drijfveren. Samen vormen we een krachtig team en daar krijgen we veel energie van. 

Projectleiding:

  • Lisette Ouwerkerk - Projectleider

Bestuur:

  • Marius van Zeijts - voorzitter van het bestuur
  • Dirk van Garderen - bestuur Financiën, Sponsoring & werven deelnemers
  • Kirsten Kockx - bestuur Vrijwilligers & Marketing & Communicatie

En naast dit team zijn er inmiddels veel fighters aangesloten om ons te helpen. Maar zonder vrijwilligers kunnen we tijdens de voorbereidingen en op 12 en 13 september. Dus wil je meedoen en vrijwilliger worden, meld je dan aan of lees de info op de pagina vrijwilligers.

Ambassadeurs

Weet jij nog een goede ambassadeur die bekend is in de omgeving van Amersfoort en als boegbeeld kan dienen? Laat het ons weten.

Waterschap en Gemeente Amersfoort

Onze organisatie staat in contact met Waterschap Vallei en Veluwe en de Gemeente Amersfoort om af te stemmen over de kwaliteit van het Eemwater.

Omwonenden

Op zondag 13 september zal de Eem tussen 9.00 en 17.00 gestremd zijn voor vaart vanaf de Kwekersburg. Omwonenden en de woonbootbewoners ontvangen een brief in samenwerking met de gemeente over het evenement. Swim to Fight Cancer staat op de evenementen kalender 2020 van de Gemeente Amersfoort.

Vrijwilliger worden?

Wil je ook meedoen met de organisatie van Swim to Fight Cancer Amersfoort, dan kan dat! Meld je aan als vrijwilliger. Als vrijwilliger werk je minimaal 4 uur en wordt je ingezet bij oa. de registratie, garderobe, crewcatering, uitdelen van medailles/handdoeken/badjassen/slippers bij de finish en op- en afbouw. We horen graag wat jouw voorkeur heeft. Klik hier voor meer informatie.

Heb je een idee?

Heb je wellicht een goed idee dat je met het bestuur van Swim to Fight Cancer Amersfoort wilt delen? Stuur dan een e-mail naar: info@amersfoort.swimtofightcancer.nl