Swim to Fight Cancer
Amersfoort

zondag 13 september 2020

Inschrijving binnenkort geopend

Organisatie

Swim to Fight Cancer wordt dit jaar voor het eerst in Amersfoort georganiseerd. Dé zwemstad van Nederland. De organisatie is in handen van het bestuur met Marius van Zeijts als voorzitter en daaromheen een kernteam en vele vrijwilligers. Iedereen wil een vuist tegen kanker maken. Wil je ook meedoen meld je dan aan als vrijwilliger, we kunnen altijd enthousiaste teamgenoten gebruiken om met elkaar zondag 8 september een waanzinnig evenement neer te zetten.

Bestuur Amersfoort

Als bestuur en kernteam zijn wij slechts een paar van de Fighters die ervoor zorgen dat er op 8 september aanstaande een super mooi evenement in Amersfoort staat. Door ons belangenloos in te zetten leveren wij een bijdrage aan de kankerbestrijding. En dat doen we allemaal met ons eigen persoonlijke verhaal en eigen drijfveren. Samen vormen we een krachtig team en daar krijgen we veel energie van. We willen ons met elkaar inzetten om de aankomende maanden al een feestje te laten zijn en de zwemdag zondag 8 september helemaal.

  • Marius van Zeijts - voorzitter van het bestuur
  • Dirk van Garderen - bestuur en penningmeester & kernteam Sponsoring & Junior Swim
  • Lisette Ouwerkerk - bestuur en secretaris & projectleider
  • Kirsten Kockx - bestuur, kernteam Operations en Marketing & Communicatie

En naast dit team zijn er inmiddels veel fighters aangesloten om ons te helpen. Maar zonder vrijwilligers kunnen we niet op 6, 7, 8 en 9 september. Dus wil je meedoen en vrijwilliger worden, meld je dan aan of lees de info op de pagina vrijwilligers.

Ambassadeurs

Weet jij nog een goede ambassadeur die bekend is in de omgeving van Amersfoort en als boegbeeld kan dienen? Laat het ons weten.

  • Zwemvereniging ZPC

Gemeente Amersfoort

Wethouder Buijtelaar van Sport van de Gemeente Amersfoort mogen we tot de Commissie van Aanbeveling rekenen. Hier zijn we trots op! Tevens zal de heer Buijtelaar zelf ook de 2km zwemmen samen met een aantal raadsleden!

Waterschap

Onze organisatie staat in contact met Waterschap Eem om af te stemmen over de kwaliteit van het Eemwater.

Omwonenden

Op zondag 8 september zal de Eem tussen 10.00 en 16.00 gestremd zijn voor vaart vanaf de Kwekersburg. Omwonenden en de woonbootbewoners ontvangen een brief in samenwerking met de gemeente over het evenement. Swim to Fight Cancer staat al op de evenementen kalender 2019 van de Gemeente Amersfoort.

Vrijwilliger worden?

Wil je ook meedoen met de organisatie van Swim to Fight Cancer Amersfoort, dan kan dat! Meld je aan als vrijwilliger. Eind juli nemen wij contact op met alle vrijwilligers die zich hebben aangemeld om een rooster samen te stellen. Als vrijwilliger werk je minimaal 4 uur en wordt je ingezet bij oa. de registratie, garderobe, crewcatering, uitdelen van medailles/handdoeken/badjassen/slippers bij de finish en op- en afbouw. We horen graag wat jouw voorkeur heeft. Klik hier voor meer informatie.

Heb je een idee?

Heb je wellicht een goed idee dat je met het bestuur van Swim to Fight Cancer Amersfoort wilt delen? Stuur dan een e-mail naar: info@amersfoort.swimtofightcancer.nl