Swim to Fight Cancer
Alphen a/d Rijn

1 september 2024

Tussenstand €66.738

105 Deelnemers

2.521

Donaties

15

Teams

Swim to Fight Cancer Alphen a/d Rijn

Doe met ons mee op 1 september en zet jouw macht om in kracht. Zwem mee en haal donaties op bij familie, vrienden, collega's en buren, zodat we gezamenlijk een baanbrekend kankeronderzoek kunnen maken. Alleen samen kunnen we naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is!

Volg ons ook op de socials!

De donaties gaan naar...

Met de opbrengsten van Swim to Fight Cancer Alphen aan den Rijn wordt onder andere het onderzoek van prof. Gerrit Meijer  financiert In dit project zullen de onderzoekers zoeken naar sporen in het bloed die de aanwezigheid van een vroege tumor blokkeren. 

Naast een bijdrage voor kankeronderzoek vinden we het belangrijk dat er ook een bijdrage wordt geleverd aan een lokaal initiatief. Om die reden gaat er ook een deel van de opbrengst naar het Alphense Samenhuis. De missie van het Samenleven is om mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten een plek te bieden waar ze zichzelf even kunnen zijn. Los van alle medische ballast. Een luisterend oor is belangrijk en ook een plek waar met gelijkgestemden contact gelegd kan worden. De gastvrouwen en heren hebben alle tijd en aandacht voor hun gasten, die zo zelfs de zorgen en zorgen rond de ziekte kanker kunnen vergeten. Een plek voor ondersteuning.

Zij gingen je voor...

"Door met een team uit het ziekenhuis mee te doen aan een Swim doe je iets met z’n allen. Je gaat samen geld ophalen, trainen, en daar krijg je energie van. Perfecte teambuilding, dus, en belangrijk voor kankeronderzoek!''

Hans Westgeest - Oncoloog-internist Amphia

"Al jarenlang zet ik me in voor Swim to Fight Cancer. Zolang kanker nog een dodelijke ziekte is, is niet meedoen immers geen optie. Kortom; Love Life! Fight cancer." 

Joost de Koning - Partner EJP Accountants & Adviseurs

"Ik ben na mijn ziekte ook meer mijn hart gaan volgen. Ik geniet oprecht van elke dag en inspireer anderen graag dit ook te doen. Ik draag mijn steentje bij aan meer onderzoek en vond het extra bijzonder om samen met mijn behandelend arts mee te doen."

Rosa Kelly - Plezier & relatie coach

Veilig in openwater zwemmen? Volg een zwemtraining bij De Thermen2

Wij bieden bij De Thermen2 zwemtrainingen aan voor Swim to Fight Cancer - Alphen aan den Rijn. De kosten van de zwemtrainingen zijn € 7,50 per keer. De trainingen worden verzorgd door professionele zwemcoaches. Via de knop hiernaast kun je gemakkelijk je zwemtraining(en) boeken. 

Vrienden van de Swim

Materiele Sponsor

Steun een deelnemer

Social media

Onze sponsoren

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan eens per kwartaal nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail