Swim to Fight Cancer
Alphen a/d Rijn

1 september 2024

Tussenstand €21.670

42 Deelnemers

845

Donaties

6

Teams

Swim to Fight Cancer Alphen a/d Rijn

Doe met ons mee op 1 september en zet jouw onmacht om in kracht. Zwem mee en haal donaties op bij familie, vrienden, collega's en buren, zodat we gezamenlijk baanbrekend kankeronderzoek mogelijk kunnen maken. Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is!

De donaties gaan naar...

Met de opbrengsten van Swim to Fight Cancer Alphen aan den Rijn wordt onder andere het onderzoek van prof. Gerrit Meijer gefinancierdIn dit project willen de onderzoekers zoeken naar sporen in het bloed die de aanwezigheid van een vroege tumor verklikken. 

Naast een bijdrage voor kankeronderzoek vinden wij het belangrijk dat er ook bijgedragen wordt aan een lokaal initiatief. Om die reden gaat er ook een deel van de opbrengsten naar het Alphense SamenhuiS. De misie van het SamenhuiS is om mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten een plek te bieden waar ze even zichzelf kunnen zijn. Los van alle medische ballast. Een luisterend oor is belangrijk en ook een plek waar met gelijkgestemden contact kan worden gelegd. De gastvrouwen en gastheren hebben alle tijd en aandacht voor hun gasten, die zo even de zorgen en beslommeringen rond de ziekte kanker kunnen vergeten. Een plek voor ondersteuning.

Zij gingen je voor...

"Door met een team uit het ziekenhuis mee te doen aan een Swim doe je iets met z’n allen. Je gaat samen geld ophalen, trainen, en daar krijg je energie van. Perfecte teambuilding, dus, en belangrijk voor kankeronderzoek!''

Hans Westgeest - Oncoloog-internist Amphia

"Al jarenlang zet ik me in voor Swim to Fight Cancer. Zolang kanker nog een dodelijke ziekte is, is niet meedoen immers geen optie. Kortom; Love Life! Fight cancer." 

Joost de Koning - Partner EJP Accountants & Adviseurs

"Ik ben na mijn ziekte ook meer mijn hart gaan volgen. Ik geniet oprecht van elke dag en inspireer anderen graag dit ook te doen. Ik draag mijn steentje bij aan meer onderzoek en vond het extra bijzonder om samen met mijn behandelend arts mee te doen."

Rosa Kelly - Plezier & relatie coach

Steun een deelnemer

Social media

Onze sponsoren

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan eens per kwartaal nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail