Bekijk hier de deelnamemogelijkheden en schrijf je in!

Doe ook mee aan Swim to Fight Cancer. Na jouw aanmelding krijg je een persoonlijke pagina op onze website, waarop je jouw verhaal kunt vertellen over waarom je meedoet. Vraag je familieleden, vrienden, collega’s en kennissen om jou te steunen met een donatie. Zo halen we gezamenlijk zoveel mogeijk geld op voor onderzoek, want alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Elke deelnemer aan Swim to Fight Cancer kan kosteloos meedoen aan zwemtrainingen en ontvangt een badmuts (het is verplicht deze te dragen i.v.m. veiligheid), een handdoek en een medaille. Ook voor eten, drinken en gezelligheid wordt gezorgd!

Aanmelden kan tot 1 week voorafgaand aan het event. 

Volwassenen

Afstand: 1 of 2 kilometer

Minimaal 16 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Inschrijfgeld: €50,-

Kids

Kids zwemmen verplicht met een Saferswimmer (een drijfhulp), die door de organisatie tijdens de Swim ter beschikking worden gesteld. Daarnaast dient een ouder of verzorger een toestemmingsverklaring te tekenen voor kinderen jonger dan 16 jaar. Hierover krijg je na inschrijving meer informatie. Onder toeziend oog van de reddingsbrigade is het voor kinderen niet verplicht om samen met een begeleider te zwemmen. 

Afstand: 500 meter

Tussen de 10 en 15 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Inschrijfgeld: €25,-

Meezwemmen met je collega's?

Op zoek naar een uitdagend teamuitje? En willen jullie een bijdrage leveren aan Fight Cancer? Bekijk de sponsorpakketten voor alle mogelijkheden. Of start een vriendenteam met collega's. 

Met je collega's donaties ophalen voor kankeronderzoek

Koppel jouw bedrijf aan een maatschappelijk doel en zet je in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Vrijwilligers

Wil je niet meezwemmen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Je kunt bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst van deelnemers en informatie verstrekken

Uitdelen van eten, drinken, handdoeken en/of medailles

Verkeer regelen en als runner het evenement in goede banen leiden