Organisatie

Swim to Fight Cancer wordt georganiseerd door een lokaal kernteam, ondersteund door het landelijke team van Stichting Fight cancer. Maak hier kennis met het kernteam.

Een geweldige groep mensen die halverwege 2017 besloten om met elkaar tijd en energie te steken in het organiseren van een Swim om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Nooit hadden we durven dromen dat de eerste editie al zo’n ongelofelijk succes zou worden en dat wij geholpen zouden worden door zo ongelofelijk veel enthousiaste mensen. Want een evenement als deze organiseer je niet alleen!

Na alle ontvangen hulp, ook op de dag zelf van de vele enthousiaste vrijwilligers,  was het dan ook niet moeilijk om ook dit jaar weer volmondig JA te zeggen tegen de organisatie van alweer de 4e editie van de Swim Achterhoek. Het kernteam is bij elkaar gebleven en we hebben zelfs uitbreiding van een heus sponsorteam!

Voor 2023 hebben we onszelf een heel hoog doel gesteld maar we geloven er echt in dat we dat met elkaar èn samen met alle bevlogen ondernemers en zwemmers uit de Achterhoek, voor elkaar kunnen krijgen!

We gaan er voor, jij ook? #DRIN

Bestuur:
Koen Reijnders, Hein Lenders.

Organisatieteam 2023:
Anne Wildeboer Schut, Carla Hofstede-Naafs, Claudi Lukassen, Frank Verhagen, Gaby Hunter, Hein Lenders, Jeaninne Jansen, Jeroen van Ree, Jolande van de Kemp, Koen Reijnders, Margot Verhagen, Marjolein Tijdink en Philip Som.