Onze organisatie

Graag stellen we jullie voor aan het bestuur en de organisatie van Swim to Fight Cancer Achterhoek. De gehele organisatie beslaat inmiddels ruim 20 personen!

Een geweldige groep mensen die halverwege 2017 besloten om met elkaar tijd en energie te steken in het organiseren van een Swim om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Nooit hadden we durven dromen dat de eerste editie al zo’n ongelofelijk succes zou worden en dat wij geholpen zouden worden door zo ongelofelijk veel enthousiaste mensen. Want een evenement als deze organiseer je niet alleen!

Na alle hulp, ook op de dag zelf van de vele enthousiaste vrijwilligers,  was het dan ook niet moeilijk om ook dit jaar weer volmondig JA te zeggen tegen de organisatie van alweer de 3e editie van de Swim  Achterhoek. Het kernteam is bij elkaar gebleven en we hebben zelfs uitbreiding van een heus sponsorteam!

Voor 2021 hebben we onszelf een heel hoog doel gesteld maar we geloven er echt in dat we dat met elkaar èn samen met alle bevlogen ondernemers en zwemmers uit de Achterhoek, voor elkaar kunnen krijgen!

We gaan er voor, jij ook? #DRIN

Wij zien je graag op 12 september 2021!

Bestuur:
Koen Reijnders, Mike Timmer, Hein Lenders.

Organisatieteam 2021:
Anne Wildeboer Schut, Carla Hofstede-Naafs, Chantal Slutter, Gijs Kremers, Hein Lenders, Frank Verhagen, Jeaninne Jansen, Jeroen van Ree, Jolanda van de Kemp, Koen Reijnders, Marjolein Tijdink, Mirjam Venema, Philip Som, Margot Verhagen.

Sponsorteam:
Gaby Hunter, Hans Hissink, Noud van der Louw, Philip Som, Margot Verhagen.

8terhoek

Met het organiseren van een Swim in de Achterhoek hopen wij aandacht te genereren voor het belang van wetenschappelijk onderzoek door KWF.

Inmiddels is het organisatie team en het sponsorteam van enthousiaste vrijwilligers vanaf het voorjaar alweer druk aan de slag. Samen met deelnemers, bedrijven en bezoekers gaan we er een prachtig en uniek evenement van maken.

Swim to Fight Cancer Achterhoek is een separaat onderdeel van de Stichting Fight Cancer in Amsterdam. Stichting Fight Cancer heeft de ANBI-status. (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor zijn de donaties aan Stichting Fight Cancer vrijgesteld van schenkbelasting. Donateurs kunnen ook gebruik maken van belastingvoordelen met betrekking tot de gedane giften aan de Stichting Fight cancer. Particuliere donateurs van een ANBI kunnen hun giften onder voorwaarden aftrekken van de inkomstenbelasting. Ook voor ondernemingen is het mogelijk om hun giften onder voorwaarden af te trekken van de vennootschapsbelasting. Het fiscaal nummer of RSIN van Stichting Fight Cancer is 852969284.