LoveLife Run
Leiden
10 november 2024

Tussenstand €8.413

31
Deelnemers

358

Donaties

4

Teams

LoveLife Run | Leiden

Op zondag 10 november organiseren wij de allereerste LoveLife Run in Leiden! En dat is zeker bijzonder, want LoveLife Run is niet zomaar een hardloopevent... Stoere (ex-)kankerpatiënten zoeken hun grens op door samen met hun naasten en behandelaars 5 kilometer te gaan hardlopen.

Helaas wordt iedereen geraakt door kanker; in de familie, onder vrienden of bij collega’s. Wil jij ook je machteloosheid omzetten in kracht? Schrijf je dan nu in voor deze bijzondere run en laat je sponsoren om zo bij te dragen aan baanbrekend kankeronderzoek. Iedereen is welkom, ook als je zelf geen kanker hebt (gehad)!

Doe mee of steun één of meerdere deelnemers met een bijdrage.

Bekijk hiernaast de aftermovie uit Breda om een indruk te krijgen van LoveLife Run!

Top fundraisers

De donaties gaan naar...

Met de opbrengsten van LoveLife Run wordt onderzoek gefinancierd Houd deze website in de gaten voor meer informatie omtrent de naam van het onderzoekscentrum en waar het onderzoek zich op richt.

Onderzoek is hard nodig. Nog steeds krijgen zo'n 14 mensen per uur de diagnose kanker, dat zijn meer dan 300 mensen per dag. We weten dat onderzoek werkt; de kans dat iemand vijf jaar na diagnose nog leeft is in de afgelopen vijftig jaar met maarliefst 90% gestegen. We zijn er alleen nog niet. Daarom hebben we jouw hulp hard nodig. Kom jij ook in actie? Via de buttons hieronder kun je meer lezen over het onderzoek of een donatie doen. Bedankt voor je betrokkenheid!

Zij gingen je voor...

"Door met een team uit het ziekenhuis mee te doen aan een LoveLife Run doe je iets met z’n allen. Je gaat samen geld ophalen, trainen, en daar krijg je energie van. Perfecte teambuilding, dus, en belangrijk voor kankeronderzoek!

Hans Westgeest - Oncoloog-internist Amphia

"LoveLife Run was een prachtig doel om naartoe te werken tijdens mijn behandeling, om zo fit mogelijk te worden en geld in te zamelen. Samen met familie, vrienden, collega’s, artsen en verpleegkundigen over de finish komen was voor mij heel emotioneel, en prachtig en speciaal!

Willem van Tongeren - Deelnemer Arnhem, met Businessteam DHL

"Het is geweldig om te zien waar deze (ex-)kankerpatiënten toe in staat zijn. Vaak beseffen ze zelf niet wat ze allemaal kunnen. De euforie die ze beleven als ze straks over de finish komen is met geen pen te beschrijven. Meedoen is hoe dan ook een overwinning.”

Vanessa Roest | Projectleider Breda, Arnhem & oncologisch fysiotherapeut

Steun een deelnemer

Social media

Onze sponsoren

LUMC logo

Foto's & impressie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan eens per kwartaal nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail