LoveLife Run
Hilversum
26 mei 2024

Tussenstand €23.490

110
Deelnemers

839

Donaties

17

Teams

LoveLife Run Hilversum

5 of 10 kilometer, wat kies jij?

Op zondag 26 mei 2024 organiseren wij de allereerste LoveLife Run in Hilversum! 

Helaas wordt iedereen geraakt door kanker; in de familie, onder vrienden of bij collega’s. Wil jij ook je machteloosheid omzetten in kracht? Schrijf je dan nu in voor deze bijzondere run en laat je sponsoren om zo bij te dragen aan baanbrekend kankeronderzoek. Iedereen is welkom, ook als je zelf geen kanker hebt (gehad)!

Wat deze Run extra bijzonder maakt is dat tussen alle renners ook een groep stoere (ex-)kankerpatiënten hun grens opzoekt; ze trainen onder leiding van Recovery Run en rennen samen met familie, vrienden en behandelaars de 5km. 

Doe mee of steun één of meerdere deelnemers met een bijdrage. Naast baanbrekend onderzoek steunt de LoveLife Run ook een lokaal onderzoek in Ter Gooi MC. 

Bekijk hiernaast de aftermovie uit Breda om een indruk te krijgen van LoveLife Run!

Top fundraisers

POWERED BY

Social media LoveLife Run Hilversum

De donaties gaan naar...

Met de opbrengsten van LoveLife Run Hilversum wordt het onderzoek van Prof. Gerrit Meijer (Antoni van Leeuwenhoek ism Sanquin) gesteund. Voor veel vormen van kanker geldt: hoe eerder je erbij bent, hoe groter de kans op een succesvolle, minder belastende behandeling. In dit project willen de onderzoekers zoeken naar sporen in het bloed die de aanwezigheid van een vroege tumor verklikken. 

Daarnaast gaat er een substantiele bijdrage naar een lokaal onderzoek in Ter Gooi MC.
Chemotherapie-geïnduceerde perifere neuropathie (CIPN) is een bijwerking van chemotherapie die kan leiden tot levenslange pijnklachten en beperkingen in het dagelijks leven. Het uit zich als tintelingen/prikkelingen, gevoelsverlies en brandende pijn aan vooral de handen en voeten, maar soms ook naar de benen en/of armen en kan gepaard gaan met kramp of spierzwakte. Sinds Mei 2022 heeft de afdeling medische oncologie van Tergooi MC als eerste ziekenhuis in Nederland totaal 5 apparaten in gebruik die zorgen voor gecontroleerde hand/voetkoeling, en sinds Juni 2022 werken voor dit onderzoek verpleegkundigen en medisch specialisten samen om de effecten te meten en de resultaten hiervan in kaart te brengen.

Zij gingen je voor...

"Door met een team uit het ziekenhuis mee te doen aan een LoveLife Run doe je iets met z’n allen. Je gaat samen geld ophalen, trainen, en daar krijg je energie van. Perfecte teambuilding, dus, en belangrijk voor kankeronderzoek!

Hans Westgeest - Oncoloog-internist Amphia

"LoveLife Run was een prachtig doel om naartoe te werken tijdens mijn behandeling, om zo fit mogelijk te worden en geld in te zamelen. Samen met familie, vrienden, collega’s, artsen en verpleegkundigen over de finish komen was voor mij heel emotioneel, en prachtig en speciaal!

Willem van Tongeren - Deelnemer Arnhem, met Businessteam DHL

"Het is geweldig om te zien waar deze (ex-)kankerpatiënten toe in staat zijn. Vaak beseffen ze zelf niet wat ze allemaal kunnen. De euforie die ze beleven als ze straks over de finish komen is met geen pen te beschrijven. Meedoen is hoe dan ook een overwinning.”

Vanessa Roest | Projectleider Breda, Arnhem & oncologisch fysiotherapeut

Steun een deelnemer

Social media Stichting Fight cancer

Onze sponsoren en partners

Tergooi MC partner LoveLife Run Hilversum
Hilversummers.nl partner LoveLife Run Hilversum
Fysio Holland
600jaar Hilversum  partner LoveLife Run Hilversum

Foto's & impressie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan eens per kwartaal nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail