Bekijk hier de deelnamemogelijkheden en schrijf je in!

Doe ook mee aan LoveLife Run! Na jouw aanmelding krijg je een persoonlijke pagina op onze website, waarop je jouw motivatie voor meedoen kunt delen. Vraag vervolgens je familieleden, vrienden, collega’s en kennissen om jou te steunen met een donatie. Zo halen we gezamenlijk zoveel mogelijk geld op voor onderzoek, want alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.
Deelnemers aan LoveLife Run doen kosteloos mee aan het event, en ontvangt hardlooptrainingen, een LoveLife Run sportshirt, en een welverdiende medaille. Ook voor eten, drinken en entertainment wordt gezorgd!

De inschrijving voor (ex)kankerpatienten is gesloten. Gezien de trainingen al gestart zijn. Wil je je toch nog inschrijven? Mail dan naar info@amsterdam.loveliferun.nl. Aanmelden zonder mee te doen aan de trainingen (als ex-patiënt enkel in overleg) kan tot 1 week voor het event. 

Naaste/Regulier

Voel jij je machteloos omdat iemand in je omgeving kanker heeft (gehad)? Kom samen met ons in actie om dat gevoel om te zetten in iets krachtigs en positiefs! Voor wie ren jij mee?

Inschrijven kan tot 1 week voor event! We hebben 250 startplekken.

Afstand: 5 kilometer

Minimaal 14 jaar

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Zorgverlener

Door mee te doen aan LoveLife Run krijg je als zorgverlener de unieke kans om samen een uitdaging aan te gaan met jouw patiënt(en). Wees een extra steun voor jouw patiënt(en) en ren zij aan zij met hen mee. 

Inschrijven vanaf 1 februari 2024. 

Afstand: 5 kilometer

Samen zorg dragen dat jouw patiënten fitter worden en daarmee beter behandeld kunnen worden, of herstellen!

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Businessteams

Inschrijven vanaf 1 februari. Businessteams mogen bij ons wel direct inschrijven. Dat heeft ermee te maken dat wij door middel van Businessteams LoveLife Run kunnen bekostigen. Zo kunnen we waarmaken dat er zo min mogelijk kosten nog van de donaties af hoeven.

Doe dus mee met een team van collega's; de perfecte teambuilding activiteit!
De kosten per Businessteam bedragen € 500 ,- per team. Hiervoor ontvangt elk businessteam onder andere:

5 startbewijzen voor 5 kilometer (incl alle bovengenoemde voordelen van deelname)

Eigen teampagina & logovermelding op de overzichtspagina van de businessteams

Jullie gaan als team zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Vrijwilligers

Wil je niet meerennen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Je kunt bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Sponsorwerving

Of iets anders waar jij goed in bent!

(Ex)Patiënt

Inschrijving is gesloten
De inschrijvingen voor (ex)kankerpatiënten is gesloten, gezien de trainingen al gestart zijn. Wil je je toch nog inschrijven en deelnemen aan de trainingen? Mail dan naar info@amsterdam.loveliferun.nl zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Afstand: 5 kilometer

12 weken trainen onder begeleiding van een hardlooptrainer/oncologiefysiotherapeut (face-to-face, digitaal en/of in een kleine groep). Vanaf zondag 24 maart in (de omgeving van) het Olympisch Stadion. Je krijgt per mail meer informatie hierover.

Jij gaat zelf in je omgeving donaties ophalen voor kankeronderzoek

En meer: in contact komen met lotgenoten, vertrouwen in je lichaam terugkrijgen, fitter worden en dat alles doe jij niet alleen!