Walk and Dance to Fight cancer student Twente 2021 is live

01 Aug 2021

 DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GEOPEND!!!! 

Dit jaar vindt op 16 oktober Walk & Dance to Fight Cancer Students plaats in Enschede. Hét nieuwe evenement voor studenten, georganiseerd vanuit Fight cancer. We starten met een wandeling van 20 kilometer rondom Enschede (langs de Grolsch Veste & UT). Deze kilometers worden afgelegd om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Hierna zal de dag worden afgesloten met een groot eindfeest bij alle verenigingen van de Pakkerij.

Ben jij student, en wil jij jouw steentje bijdragen door deel te nemen aan de Walk&Dance Students? Schrijf je dan nu in via deze link!

https://www.fightcancer.nl/register/walk-and-dance-to-fight-cancer-students-twente/default

Er zijn leuke prijzen te winnen voor het team dat het meeste geld binnen haalt! money-mouthWil jij liever een losse donatie doen aan het evenement, zonder zelf deel te nemen? Dit kan via deze link!

https://www.fightcancer.nl/event/walk-and-dance-to-fight-cancer-students-twente/doneer-nuAlle kleine beetjes helpen om zo een wereld te bereiken waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn! 

Love Life, Fight Cancer