We zijn uit de startblokken!

16 Mar 2021

We zijn uit de startblokken!

Binnen 1 week al ruim €20.000 aan donaties

Yes, de LoveLife run Breda is nu echt uit de startblokken! Binnen een ruime week heeft deze eerste editie van de LoveLife run al ruim 50 deelnemers, bijna 1000 donateurs en al ruim €20.000 aan donaties weten binnen te slepen. Deze vliegende start belooft een topprestatie bij de finish te worden! En dan beginnen we nog maar net warm te lopen. 

Eerste trainingen staan op de agenda
Het bijzondere aan het hardloopevent LoveLife run is dat (ex-)kankerpatiënten zelf de (stoute) renschoenen aantrekken om aandacht te vragen voor deze ziekte. Het lef om deel te nemen aan de run is al een medaille waard op zich. Voor de deelnemers is het verre van vanzelfsprekend om 'even' 5km te kunnen hardlopen. Daarom kunnen (ex-)patiënten, maar ook hun naasten en behandelaars, wekelijks deelnemen aan begeleide hardlooptrainingen. Op zaterdag 20 en zondag 21 maart trappen we de eerste trainingen af! 

Persoonlijke begeleiding
Onder de vleugels van professionele hardlooptrainers en oncologiefysiotherapeuten worden de deelnemers 12 weken lang begeleid en gecoacht richting de 5 km run op zondag 20 juni 2021. In kleine groepjes, geheel volgens de Covid-19 richtlijnen, wordt er elke week in Oosterhout en Breda getraind. Stap voor stap, ieder binnen zijn eigen kunnen. Uiteraard is er ruimte voor persoonlijk advies en eventueel individuele training. Ook wordt er gebruikgemaakt van de Pinktrainer app ter ondersteuning van het trainen. In deze app kunnen deelnemers de wekelijkse trainingen en huiswerkopdrachten terugvinden, maar er kan gechat worden om ervaringen te delen. Op naar een succesvol trainingsprogramma!