Vacature tekstschrijver (M/V)

11 Jan 2021

Tekstschrijver (M/V)

Swim to Fight Cancer Maastricht is onderdeel van de landelijke organisatie Fight Cancer. Met een bevlogen en gepassioneerd team organiseren wij jaarlijk Swim to Fight Cancer in de Maas in Maastricht. De Swim is een recreatief zwem event waarvan de deelnemers en teams donaties ophalen voor het kankeronderzoek. Deze onderzoeken worden onder andere in ons eigen MUMC+ in Maastricht uitgevoerd.

 Ook in deze rare en bizarre tijd blijft geld nodig voor kankeronderzoek heel hard nodig. Er sterven immers nog steeds meer mensen aan kanker dan aan Covid-19. Daarom blijven wij hiervoor door strijden! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en gemotiveerde tekstschrijver (M/V) die op vrijwillige basis zijn/haar steen bijdraagt aan het realiseren van een mooie en gave Swim op 5 september 2021.

Schrijf jij makkelijk wervende teksten die wij via diverse (social) media kunnen verspreiden voor het werven van deelnemers, donateurs, sponsoren en andere belanghebbende en wil jij ons PR-team komen versterken? Stuur dan een bericht naar adriaansens@msm.nl