SWIM TO FIGHT CANCER VINDT NA 3 JAAR WEER PLAATS IN DE VECHT!

30 Mar 2022

Na twee zeer succesvolle edities van Swim to Fight Cancer in 2018 en 2019 kan er eindelijk weer een groots evenement plaatsvinden bij Boom en Bosch in Breukelen. Achter de schermen is Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht begonnen met de organisatie van hopelijk weer een spetterende nieuwe Swim op 28 augustus. Op die dag zullen honderden volwassenen en junioren het water inspringen om respectievelijk 2km en 500 meter te zwemmen. Alle deelnemers laten zich voor deze prestatie sponsoren en de opbrengst gaat geheel naar Fight Cancer.

 INSCHRIJVEN VANAF 1 APRIL

Nee! Het is geen grap! Maar 1 april is wel de officiële openingsdatum van de site. Vanaf deze datum kunnen enthousiastelingen, zowel volwassenen en jeugd vanaf 10 jaar, zich individueel of per team inschrijven op www.swimtofightcancer.nl/stichtsevecht.

Wil je graag met je werk of je vrienden zwemmen, met je klas of met je team? Alles is mogelijk! Schrijf je in en stel daarna je eigen team samen!

Op de site vind je ook achtergrondinformatie over de Swim en over de organisatie Fight Cancer. In afgelopen jaren is gebleken dat er enorm veel enthousiasme binnen Stichtse Vecht bestaat voor het zwemmen voor dit goede doel. Wees er dus snel bij want VOL=VOL! We verwachten weer een run op de inschrijvingen!