Swim to Fight Cancer Hoorn is terug: 23 juli 2023

15 May 2023

HOORN Op 23 juli 2023 is het weer zover: de vierde editie van Swim to Fight Cancer Hoorn vindt plaats! We willen jou, als oud-deelnemer, persoonlijk uitnodigen om deel te nemen aan dit onvergetelijke evenement voor het goede doel, de strijd tegen kanker.

Sta klaar om je zwemkleding aan te trekken, want Swim to Fight Cancer Hoorn biedt jou weer een geweldige kans om te zwemmen voor een mooi onderzoek. Kies uit de parcours van 1 kilometer of 2 kilometer voor volwassenen, of de 500 meter afstand speciaal voor kinderen. Duik in het prachtige natuurlijke buitenwater van Hoorn en ervaar de adrenaline terwijl je samen met andere enthousiaste deelnemers de strijd aangaat tegen kanker.

ZWEM MEE Neem deel als individuele zwemmer of vorm samen met anderen een vriendenteam. Om deel te nemen betaal je slechts 49 euro inschrijfgeld. Daarmee krijg je een (verplichte) badmuts, een handdoek, een welverdiende medaille. Ook zijn er onderweg verfrissingsposten en entertainment voor de juiste ondersteuning.

BUSINESS TEAMS Als bedrijfsteam heb je dit jaar weer de mogelijkheid om als eenheid deel te nemen aan Swim to Fight Cancer Hoorn. Met je team, van maximaal 10 personen, vorm je een krachtige groep die gezamenlijk de uitdaging aangaat. Voor 950 euro kun je niet alleen deelnemen aan het evenement, maar ontvang je ook een aantal extra’s. Denk aan de vermelding van je bedrijfsnaam in al onze uitingen. Kijk op de ‘Doe mee’ pagina voor meer informatie hierover.

SAMEN DE STRIJD AAN Door deel te nemen aan Swim to Fight Cancer Hoorn draag je rechtstreeks bij aan het bevorderen van kankeronderzoek en het bieden van hoop aan degenen die dagelijks vechten tegen deze ziekte. Laat je door al je familieleden, vrienden en collega's sponsoren en haal samen met honderden anderen geld op. Met onder andere jouw inzet kunnen we samen levens veranderen en een verschil maken in de strijd tegen kanker.

SCHRIJF JE IN Wacht niet langer! Neem een duik in de actie en schrijf je vandaag nog in via onze aanmeldpagina. Sluit je (opnieuw) aan bij de Swim to Fight Cancer Hoorn-familie en maak deel uit van iets groots. Laten we samen zwemmen, vechten en overwinnen!

We kijken ernaar uit om jou op 23 juli te verwelkomen bij Swim to Fight Cancer Hoorn 2023. Bereid je voor op een dag vol emotie, voldoening en onvergetelijke momenten!