Swim to fight cancer Delft

03 Sep 2022

Swim to Fight Cancer Delft 2022

Afgelopen zaterdag, 3 september was het één groot feest tijdens Swim to fight Cancer Delft aan de Hooikade, Gashouderpad voor de Kids Swim en bij Laga voor het Spin event. Het weer was fantastisch, enthousiaste zwemmers en spinners, daadkrachtige vrijwilligers en heel veel betrokken partijen en supporters. Wij zijn alle organisaties die ons deze dag geweldig hebben geholpen heel erg dankbaar .

Met elkaar hebben wij er een groot succes van gemaakt. Het schitterende bedrag van € 171.258,36 is opgehaald. Het was een mooie dag met ontroerende verhalen, moedige deelnemers en vooral heel erg veel liefde. Op zaterdag 3 september hebben wij het leven gevierd van onszelf maar ook van de mensen die ziek zijn om wie wij ons zorgen maken of diegenen die wij moeten missen.

Namens het voltallige bestuur van Swim to fight Cancer Delft willen wij iedereen heel hartelijk danken voor zijn of haar bijdrage. Ook alle instanties en bedrijven die ons in de aanloop naar of op de dag zelf hebben geholpen, financieel of in natura: een hartgrondig dankjewel. Aan alle zwemmers en spinners: wij zijn zo trots op jullie inzet en het mooie bedrag dat jullie met elkaar hebben binnengehaald!

Via de foto’s op de website en Facebook kunnen wij nu gaan nagenieten van een fantastische dag. Tot de volgende keer!