Swim to Fight Cancer Breda 2021 gaat door!

01 Jul 2021

Swim to Fight Cancer Breda 2021 gaat door!!

Wij zijn bijzonder trots te melden dat de tweede editie van Swim to Fight Cancer Breda op 12 september 2021 veilig én conform de coronamaatregelen plaats kan vinden.

De Kuil in Breda-Prinsenbeek is dit jaar bereid om de Swim to Fight Cancer Breda bij dit natuurzwembad plaats te laten vinden. Hier zijn wij erg blij mee. Tijdens het evenement staat de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers en het publiek natuurlijk voorop. Onze enorme dank aan alle medewerkers van Zwembad de Kuil voor de gastvrijheid en medewerking.

Maximaal 500 Fighters kunnen aan deze 2e editie van de Swim meedoen. Reeds 200 deelnemers schreven zich al in. Gezien de korte voorbereidingstijd is het dit jaar ook mogelijk om je in te schrijven voor de afstand van 1 kilometer, in plaats van de gebruikelijke 2 kilometer.

DOE MEE 

Bereid je voor als Fighter:

• Vul je profiel aan en deel je pagina om zoveel mogelijk donateurs voor jouw zwemtocht te werven.

• Start met trainen. 1 kilometer staat gelijk aan 40 baantjes zwemmen, 2 kilometer aan 80 baantjes (in een 25 meterbad). Zwemmen in open water is overigens echt anders dan in een zwembad. Op deze website delen we tips en vind je filmpjes van een coach ter inspiratie.

• Komt het trainen er maar niet van? Train met ons mee in de Kuil. Meer informatie over de trainingen ontvang je na inschrijving in je mailbox.

Heel veel succes en tot ziens in de Kuil!
Team Swim to Fight Cancer Breda

  DOE MEE