Swim Muiden: kom naar de Kick Off 6 maart

01 Mar 2022

We zijn blij je te kunnen melden dat we dit jaar weer een Swim in Muiden zullen gaan organiseren. Op zaterdag 3 september zwemmen we, net als in 2019, weer in de Vecht langs het Muiderslot. Zet hem alvast in je agenda en aanmelden mag natuurlijk ook al: met de early bird korting.
Om alvast in de stemming te komen gaan we aanstaande zondag 6 maart onder leiding van Burgemeester Han ter Heegde verkleed en wel de Vecht inspringen. Er zal pers aanwezig zijn om dit heugelijke feit vast te leggen en natuurlijk alvast weer wat bekendheid te geven.
Na de sprong is er een gezellige borrel op de KNZ&RV waar we onder het genot van warme choco, bier en bitterballen de plannen voor dit jaar zullen delen. Wij vinden het leuk als je wil meedenken over hoe we er dit jaar een nog mooier zwemevenement van kunnen maken.

KICK OFF 6 MAART
Het programma:
16.00 uur: verzamelen op de KNZ&RV
16:30 uur: Swim Vreugdesprong olv Han ter Heegde - in je verkleedpak! (wetsuit eronder uiteraard). De drie leukste verkleedoutfits worden beloond met een gratis startbewijs voor de Swim op 3/9!
17.00 uur: borrel, presentatie plannen en brainstorm
19:00 uur: einde

Kom jij ook? Laat het weten via: info@swimmuiden.nl of meld je bij een van de organisatoren.
Wij hopen je te zien zondag!

Team Swim to Fight Cancer Muiden