Succesvolle Swim to Fight Cancer Hoorn haalt meer dan 39.000 euro op voor kankeronderzoek

02 Aug 2023

Op zondag 23 juli vond voor de vierde keer Swim to Fight Cancer Hoorn
plaats. Maar liefst 75 deelnemers inclusief 5 businessteams sprongen het water in en behaalden samen het mooie bedrag van €37.995 aan sponsorgeld voor kankeronderzoek. Inmiddels staat de online teller zelfs al op € 39.068,-!

Swim to Fight Cancer Hoorn is een lokaal evenement onder de vleugels van Stichting Fight Cancer, met als doel samen de strijd aan te gaan tegen kanker. Het evenement wordt deels gesponsord door o.a. Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en lokale ondernemers. Deelnemers en teams laten zich sponsoren en halen zoveel mogelijk geld op voor kankeronderzoek en preventie.

Sfeer
De organisatie kijkt tevreden terug op een zeer geslaagde dag. De sfeer zat er goed in en alle deelnemers hebben de 500 meter, 1 kilometer of 2 kilometer afstand met succes volbracht. Veel toeschouwers langs de kant moedigden hen enthousiast aan.

Ontzettend bedankt
De dankbaarheid is groot. “Ontzettend bedankt voor jullie deelname en bijdrage aan dit goede doel. Het event is een geweldig succes geworden dankzij de inzet van alle vrijwilligers, geweldige speaker John Zonderop, Reddingsbrigade Notwin, SUP vereniging Spirit, EHBO Stede Broec, medisch team, Weekblad Zondag, Rotary, This Affects, De Havenmeester, de Hoornse Waterweek, Endeavour Heroes, Dare Business Innovation, Backspace en Fight Cancer. Grote dankbaarheid en waardering voor jullie inzet. Dank allemaal en tot de volgende editie.”

Na afloop was er een gezellig samenzijn voor alle deelnemers en vrijwilligers die hebben bijgedragen aan een succesvol evenement. Vol trots konden de zwemmers hun medaille in ontvangst nemen. De organisatie kijkt al uit naar de volgende editie van Swim to Fight Cancer Hoorn.

De foto's van de dag staan ook online!

groepsfoto-stfc-hoorn-2023