Schrijf je nu in!

27 Feb 2022

Als eerste Swim to Fight Cancer stad in Nederland is onze vernieuwde Eindhovense website plus inschrijfmogelijkheid voor jou nu beschikbaar.

Aarzel niet en schrijf je nu in tegen een sterk gereduceerd tarief (€ 25,- i.p.v. € 75,- voor volwassenen, € 15,- i.p.v. € 25,- voor junioren) voor de 2022 editie van Swim to Fight Cancer Eindhoven.
Hier hebben we met z'n allen twee jaar op moeten wachten, maar nu kan het weer! En we hebben jou als deelnemer heel hard nodig om er een groot succes van te maken. 

Dit jaar zwemmen we en leveren we onze persoonlijke prestatie op een mooie, nieuwe locatie: 
Natuurzwembad en Stadsstrand de IJzeren Man in Eindhoven.
Deze locatie biedt ons als organisatie vele mogelijkheden om er een nog aantrekkelijker evenement van te maken en geeft jou als deelnemer het vertrouwde gevoel om in officieel gecontroleerd zwemwater je prestatie te leveren.

Vergeet ook zeker niet om familie, vrienden en kennissen uit te dagen om ook mee te doen. Samen zwemmen in een vriendenteam of met collega's kan het toch veel leuker maken? 
Plaats een bericht op social media waarin jij 3 andere vrienden, familieleden of collega’s uitdaagt om zichzelf binnen 24 uur ook in te schrijven voor de Swim op zondag,11 september 2022. Wanneer iemand de uitdaging niet aangaat of dit niet binnen 24 uur voor elkaar krijgt, vraag je hem/haar een donatie te doen via jouw actiepagina. Wanneer iemand de uitdaging wél aangaat, hoeft deze persoon niet te doneren maar dit mag natuurlijk wel!

Wil je in contact komen met andere deelnemers, tips delen over hoe je donaties op kan halen of afspreken om samen te trainen voor de Swim? Word dan nu lid van onze Facebook groep via deze link.
 
Samen zetten wij ons in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Kernteam Swim to Fight Cancer 040
Love life. Fight cancer.