Samenwerking Swim en Topsurf

12 Jul 2022

Hoe werkt het?

Je komt gezellig naar onze winkel in Vinkeveen (mooie locatie ook voor een oefen-zwemrondje!) en past één of meerder beschikbare pakken. We hebben wetsuits in allerlei soorten en maten, maar het meest geschikt is een shorty (korte mouwen en korte pijpen). Dit pak reken je af en ga je gebruiken om te trainen voor de swim en uiteindelijk op 28 augustus om met zijn allen aan dit mooie evenement deel te nemen. Het staat je natuurlijk vrij om het pak ook te gebruiken voor andere watersportactiviteiten, al dan niet in zout water.

Heb je na de swim het idee dat je het pak nooit meer zal gebruiken? Dan kom je vóór 31 december 2022 terug naar onze winkel en lever je het pak bij ons in. Je krijgt dan 80% van de aanschafwaarde retour in de vorm van een tegoedbon die onbeperkt geldig is. Deze is vrij te besteden aan zomer- én wintercollectie.

Kortom: heb je bijvoorbeeld een ‘Fire’ shorty van Prolimit gekocht voor €89,95? Dan krijg je hier bij inlevering vóór 31 december €72,- voor terug, die je weer kan besteden aan andere artikelen in onze winkel. Deze tegoedbon staat elektronisch geregistreerd en is onbeperkt geldig. Je kan dus uitgebreid nadenken waar je de bon aan wil besteden en hoeft niet bang te zijn dat je hem kwijtraakt!

Daarnaast krijg je als deelnemer 20% korting op zwemaccesoires. Denk hierbij aan zwembrillen en drybags, maar ook lekkere poncho’s om je warm te houden na het zwemmen!

Mocht je vragen hebben, kan je het beste bellen naar 0294-291812. We staan je graag te woord! Je kan natuurlijk ook een kijkje nemen op onze webshop: www.topsurf.nl. Ons winkelaanbod is iets ruimer dan wat vertoond wordt op onze webshop, kom gerust langs om onze collectie te bekijken!