Out of the Blue Picknick

10 Sep 2023
1, 2, 3, VIER het leven!
Het was hartverWARMend, de out of the blue picknick, 10 september jl. aan de Zuidwal, nabij Bastionder. Iedereen nam zijn/haar eigen eten mee. Een kick-off event met 100 fighters om gezamenlijk, tijdens de 6e editie op 1 september 2024, 1.000.000 euro op te halen. Dat is onze ambitie! 
Deze sfeervolle middag werd mogelijk gemaakt door: Bernardus voor de witte wijn en rosé, Marie-Stella-Maris (onlangs geopend op de Markt) voor plat en bruisend water en zonnebrandcrème.  Jumbo Supermarkten plat en bruisend water. Happaz Food & Catering verzorgde de tafelaankleding. GroenRijk Den Bosch de bloemendecoratie. Daelmans Stroopwafels de stroopwafels voor bij de koffie en Festum Event Supplies leverde de audio.

De 6e editie van Swim to Fight Cancer ‘s-Hertogenbosch vindt niet op 1 dag plaats, in 4 delen bereiden we ons voor op de grote finale op 1 september 2024. Het wordt een jaarrond traject om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor Fight Cancer. Zo organiseerde we op 10 september 2023 op “Out of the Blue Picknick” en duiken we op 1 januari het nieuwe jaar in bij IJM. Op 1 september gaan we 2 kilometer zwemmen op het ritme van golvende muziek vanaf (en langs) het water. We gaan dit jaar voor het eerst in en rondom de wateren zwemmen én dansen!