Maxlead Fight Cancer een ideale samenwerking

14 Jul 2016

Maxlead & Fight cancer: een ideale samenwerking!

Maxlead en Fight cancer hebben de handen ineengeslagen om samen een vuist te maken tegen kanker. Maxlead is een online marketing bureau uit Oegstgeest met circa 60 medewerkers. Ook hier komt men te veel en te vaak in aanraking met kanker. Voor Maxlead een reden te meer om Fight cancer te ondersteunen.

De samenwerking is voor Fight cancer een ultiem voorbeeld van hoe je op diverse manieren als partner een bijdrage kunt leveren aan Fight cancer. Maxlead zet de expertise van haar mensen in door Google ads, Facebook campagnes en leadsoptimalisatie verder in te richten voor Fight cancer. Daarnaast komen medewerkers en klanten samen in actie door gesponsord mee te doen aan een loop in Den Haag. En Maxlead stelt haar netwerk open, bijvoorbeeld door haar klantendag te verbinden aan Fight cancer. Wij zijn heel trots op de enorme betrokkenheid van het bedrijf en haar medewerkers.

Maxlead is de structurele partner in je online marketingteam die meedenkt, coacht, uitvoert en optimaliseert op operationeel en strategisch niveau.

Samenwerken met Maxlead gaat verder dan online verkeer genereren naar jouw website!

Lees meer over Maxlead