Marketing Stagiar(e) gezocht!

28 Jul 2020

Fight cancer zoekt een (online) marketing stagiair(e)!

Wie zijn wij?

Fight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laten wij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren wij mensen om in actie te komen. Naast het organiseren van ‘Swim to Fight Cancer’ edities en andere sportieve events door heel Nederland werken wij ook samen met belangrijke partners zoals Radio 538 en Walibi Holland.

Fight cancer wil jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekkenbij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie! De opbrengst van Fight cancer gaat via KWF Kankerbestrijding naar wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken 3e of 4e jaars stagiair(e) HBO/WO richting Communicatie/ Media of soortgelijks, die ons gezellige team vanaf september komt versterken. Het gaat om een meewerkstage van circa 6 maanden in Hilversum, naast het Mediapark. Jij bent analytisch sterk, hebt feeling met onlinemarketing en kunt snel schakelen. Daarnaast heb je ervaring met verschillende social mediakanalen en is het een pré als je handig bent met fotobewerkingsprogramma’s. Ook zou het fijn zijn als je in het bezit bent van een rijbewijs, zodat je
kunt ondersteunen bij activiteiten in het land.

De werkzaamheden

Natuurlijk zijn wij actief op social media. Met jouw inzet en affiniteit met Google analytics, SEO en Social media tools willen we dit naar een hoger niveau tillen.
Jouw voornaamste taken zijn:
- Opzetten en uitrollen van een strategisch online marketingplan
- Het beheren van de verschillende social media accounts
- Initiëren, opzetten en begeleiden van samenwerkingen met influencers
- Daarnaast word je betrokken bij diverse andere projecten en activiteiten; van logistieke
zaken tot communicatieprojecten

Wat bieden wij?

- Een gezellige werksfeer binnen een klein team
- Contact met een breed scala van inspirerende bedrijven en personen
- Waardevolle praktijk- en werkervaring in de non-profit sector
- Stagevergoeding

Wil jij zorgen dat straks iedereen in Nederland Fight kent?
Stuur dan een mailtje naar info@fightcancer.nl met je CV en motivatie.