IKEA IKEA Veiling Swim to fight Cancer Delft

25 Aug 2022

IKEA Veiling Swim to fight Cancer Delft

Om nog meer geld in te zamelen voor Swim to Fight Cancer organiseert het bestuur van Swim to Fight Cancer Delft een veiling van een deel van het meubilair dat op 3 september tijdens de Swim wordt gebruikt. De volledige opbrengst van de veiling komt ten goede aan Swim to Fight Cancer Delft. Dit meubilair wordt gratis ter beschikking gesteld door IKEA. Een deel van het meubilair zal geschonken worden aan Ipse de Bruggen en Inloophuis Debora Delft.

Bieden op het meubilair kan door een mail te sturen naar veilingswim2022@gmail.com, in het onderwerp van de mail graag het artikelnummer en de beschrijving vermelden, in de mail zelf het bod met uw volledige naam en 06-nummer.

Nadat de veiling is gesloten zal de organisatie contact opnemen met de hoogste bieders. Het meubilair kan vervolgens betaald en opgehaald worden op 3 september a.s. tussen 19:00 uur en 21:00 uur of op 4 september a.s. tussen 10:00 uur en 12:00 uur op de locatie van de Swim aan het Zuideinde. De veiling sluit op 3 september 17:30u.